Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hany ev korkulombseg van te es a parod kozott?
Figyelt kérdés
A nagy korkulombseg szamit?2009. szept. 12. 12:42
11/39 anonim válasza:
23/L és 32/F :)
De egyáltalán nem zavar minket, főleg, hogy a párom nem is néz ki annyinak, nyugodtan letagadhatna belőle.
13/39 anonim válasza:
nem külömbség, hanem különbség!
ja, egyébként a párom 6hónappal fiatalabb nálam, de volt már, hogy az apámnak, vagy a bátyámnak nézték :)
21L
14/39 anonim válasza:
Én 26, férjem 31. Ez az öt év számunkra tökéletes!
16/39 anonim válasza:
11. Én 23 vagyok a férjem 34. Egyáltalán nem néz ki annyinak, én meg többnek látszom. :) Ha titeket nem zavar, ha jól kijöttök egymással, és meg van a közös nevező, egyébként se számít a korkülönbség.
19/39 anonim válasza:
19L és 27F
Amik adódtak gondok a 8 év miatt, megoldottuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!