Egy 10év körüli gyerek, már tényleg nem játszik?
többszőr voltunk hivatalosak 10éves gyerek sz.napjára és amikor megkérdeztem,hogy mit vegyünk ajándékba,a válasz mindig az volt,hogy:csak játékot ne,mert már nem játszik..!
Nyilván nem babát vettem volna,vagy kisautót-hanem vannak még értelmes játékok ebben a korosztálynak is,de -tényeleg ennyire nem játszanak már ezek a gyerekek?
mi a véleményetek?
Hát nagy kár.
Én 34 vagyok, és szívesen játszom (főleg társast, vagy kártyát), a férjemmel is szoktunk.
Remélem az én gyerekeim még bőven 10 után is játszanak majd...
Jó pár olyan családot ismerek, ahol a már a 7(!) éves gyerek sem játszik.
Leül és inkább számítógépezik, internetezik.
Facebook-on írogatja ki a jobbnál-jobb hülyeségeit..
Ha meg veszel neki valam iértelmes játékot (mert olyan barom vagy, hogy azt hiszed játszik még ilyen korban), megnézi, majd arrébb dobja ...
24 vagyok és van egy 2 hónapos lányom. Alig várom, hogy játszunk ... unokaöcsém 4 éves és mai napig leülök vele gesztenye embereket építeni és hasonlók. Pedig lehetne 1001 dolgom!
Az én fiam 11,5 éves, de játsziik!
Imád legózni, különféle kreációkat épít.
Egy 10 éves gyereknek még szüksége lenn a játékra, de sajnos ebben korban már csak gép előtt ülnek:-((
Nálunk nincs itthon PC-s játék és nem is lesz!!
előző
ezen kívül nagyon szeret gyurmázni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!