Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy 10év körüli gyerek, már...

Egy 10év körüli gyerek, már tényleg nem játszik?

Figyelt kérdés

többszőr voltunk hivatalosak 10éves gyerek sz.napjára és amikor megkérdeztem,hogy mit vegyünk ajándékba,a válasz mindig az volt,hogy:csak játékot ne,mert már nem játszik..!

Nyilván nem babát vettem volna,vagy kisautót-hanem vannak még értelmes játékok ebben a korosztálynak is,de -tényeleg ennyire nem játszanak már ezek a gyerekek?

mi a véleményetek?

2011. szept. 30. 14:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
úgy látom a fiúkra jellemzőbb,hogy ebben a korban még játszanak.nekem eddig lányokkal kapcsolatban volt rossz tapasztalatom...
2011. szept. 30. 18:09
 12/13 anonim ***** válasza:

Persze, mert a lányok gyorsabban érnek.

Nézz meg egy 14 évest! Elveszi anyuci smink készletét és máris úgy néz ki, mint egy huszonéves. Úgy öltözködnek fel, hogy néha már azért kiveri a biztosítékot! Az meg már egyenesen vicces, hogy hajnali 3-kor ott ugrálnak mellettem a discoban. Ilyenkor elgondolkozom, hogy anyuci-apuci tudja-e vajon, hogy hány harmincéves tapizza a szűz lányát (már ha az..)!

2011. szept. 30. 18:49
 13/13 anonim ***** válasza:
az a gyerek aki 10 évesen csak a számító gépet nyomja abból mi lesz??? annak hol vannak a szülei ? ezt nem volna szabad hagyni . Még hogy a lányok korán érnek ? de minek ,hogy 14 évesen a discóban a férfi wc élje ki a játék szenvedélyüket?10 évesen nem szabad ,hagyni ,hogy ne játszon még a csuhé babát kéne nekik erőltetni!!!!!
2011. szept. 30. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!