Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 10ev korkulombseg az nagyon sok?

10ev korkulombseg az nagyon sok?

Figyelt kérdés
En 21 eves vagyok,van egy 31 eves pasi akivel ugy nez ki osszejovunk.Szerintetek sok annyi ev?Szerintem nem,de kivancsi lennek a velemenyetekre.Elore is koszonom:)
2011. máj. 17. 14:20
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
én 21 éves vagyok, a barátom 30. az elején mi ezt a korkülönbséget sokalltuk, vaciláltunk is egy pár hétig, főleg ő érezte magát rosszul emiatt, ő korábban mindig furán nézett az olyan férfiakra akik náluk jóval fiatalabb lányokra hajtottak, aztán meg pont ő került ilyen helyzetbe :) de nem kellett hozzá sok idő, és úgy egymásba habarodtunk, hogy leszartuk ezt az egész kor-mizériát, ennek már két éve. nem igazán van ebből probélma, a környezetünkben senki nem furcsállja a kapcsolatunkat, és nagyon jó vele:) már egy éve együtt is lakunk. igazából az egyetlen dolog ami picit cinkes az az, hogy ő már szivesen elvenne, viszont én még tanulok, és valahogy kicsit hülyén érezném magam, hogy férjezett létemre még a szüleim tartanak el (ő dolgozik ugyan, de az kettőnkre nem lenne elég, meg amúgy se akarom hogy ő tartson el). ha ahhoz elég érett vagyok hogy férjhez menjek, akkor ahhoz is legyek , hogy dolgozzak, ezt meg még nem tudom megtenni egy ideig. igazából ez se olyan eget verő probléma, nincs ebből napi szintű konfliktus, hiszen ezt ő is meg tudja érteni teljes mértékben, csak egy kicsit húzza a száját :) dehát még két év nem a világ, annyit igazán tud várni:)
2011. máj. 18. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!