10ev korkulombseg az nagyon sok?
Figyelt kérdés
En 21 eves vagyok,van egy 31 eves pasi akivel ugy nez ki osszejovunk.Szerintetek sok annyi ev?Szerintem nem,de kivancsi lennek a velemenyetekre.Elore is koszonom:)2011. máj. 17. 14:20
21/21 anonim válasza:
én 21 éves vagyok, a barátom 30. az elején mi ezt a korkülönbséget sokalltuk, vaciláltunk is egy pár hétig, főleg ő érezte magát rosszul emiatt, ő korábban mindig furán nézett az olyan férfiakra akik náluk jóval fiatalabb lányokra hajtottak, aztán meg pont ő került ilyen helyzetbe :) de nem kellett hozzá sok idő, és úgy egymásba habarodtunk, hogy leszartuk ezt az egész kor-mizériát, ennek már két éve. nem igazán van ebből probélma, a környezetünkben senki nem furcsállja a kapcsolatunkat, és nagyon jó vele:) már egy éve együtt is lakunk. igazából az egyetlen dolog ami picit cinkes az az, hogy ő már szivesen elvenne, viszont én még tanulok, és valahogy kicsit hülyén érezném magam, hogy férjezett létemre még a szüleim tartanak el (ő dolgozik ugyan, de az kettőnkre nem lenne elég, meg amúgy se akarom hogy ő tartson el). ha ahhoz elég érett vagyok hogy férjhez menjek, akkor ahhoz is legyek , hogy dolgozzak, ezt meg még nem tudom megtenni egy ideig. igazából ez se olyan eget verő probléma, nincs ebből napi szintű konfliktus, hiszen ezt ő is meg tudja érteni teljes mértékben, csak egy kicsit húzza a száját :) dehát még két év nem a világ, annyit igazán tud várni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!