Házastársatokkal együtt vagy külön hálószobában alszotok?
a kialvatlanság, vagy a nem nyugodt alváskörnyezet totál kikészítheti az embert IDEGILEG
szerintem légy toleráns, most neked a baba a feladatod, neki meg a munka
idővel minden vissza zökken a régi bevált kerékvágásba
Mi ketten voltunk a nővéremmel 1 év korkülönbséggel születtünk. Mégis sosem aludtunk a szülőkkel. Ha sírtunk, kórusban sírtunk...akkor mindig megvigasztaltak...
Oké az, hogy ameddig pindurka a gyerek az anya néhányszor aludjon vele, de nem kell ez sem feltétlenül, ha a saját szobájukból meghallják, hogy felsír.
Én is pszichológiát tanulok és tudom, hogy "nem szabad" a gyermeket beengedi a közös ágyba mert akkor oda az intimitás. És ha nem vagytok nagyon-nagyon ügyesek talán valami örökre odalesz és akkor nézhetitek a házasságotokat.
Jaj bírom az ilyen válaszolókat mint az utolsó:) Nincs tapasztalat, de azért "okosakat" ír, mert ő ezt TANULTA! Tudod majd akkor okoskodj, ha saját gyermeked lesz, szerintem pont Te leszel az aki együtt alszik majd a gyerekével.
Ja okos én is tudtam lenni ám nagyon,hogy ezt nem így kell,meg majd én így csinálom és úgy csinálom, aztán amikor én magam is anya lettem, hát nem úgy csináltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!