Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házastársatokkal együtt vagy...

Házastársatokkal együtt vagy külön hálószobában alszotok?

Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 10:46
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:

a kialvatlanság, vagy a nem nyugodt alváskörnyezet totál kikészítheti az embert IDEGILEG

szerintem légy toleráns, most neked a baba a feladatod, neki meg a munka

idővel minden vissza zökken a régi bevált kerékvágásba

2011. máj. 23. 20:27
 52/55 anonim válasza:
Külön ha megfázok. Nehogy felébressze a horkolásom.
2011. máj. 31. 06:08
 53/55 anonim ***** válasza:
47%

Mi ketten voltunk a nővéremmel 1 év korkülönbséggel születtünk. Mégis sosem aludtunk a szülőkkel. Ha sírtunk, kórusban sírtunk...akkor mindig megvigasztaltak...

Oké az, hogy ameddig pindurka a gyerek az anya néhányszor aludjon vele, de nem kell ez sem feltétlenül, ha a saját szobájukból meghallják, hogy felsír.

Én is pszichológiát tanulok és tudom, hogy "nem szabad" a gyermeket beengedi a közös ágyba mert akkor oda az intimitás. És ha nem vagytok nagyon-nagyon ügyesek talán valami örökre odalesz és akkor nézhetitek a házasságotokat.

2011. máj. 31. 08:59
 54/55 anonim ***** válasza:
52%

Jaj bírom az ilyen válaszolókat mint az utolsó:) Nincs tapasztalat, de azért "okosakat" ír, mert ő ezt TANULTA! Tudod majd akkor okoskodj, ha saját gyermeked lesz, szerintem pont Te leszel az aki együtt alszik majd a gyerekével.

Ja okos én is tudtam lenni ám nagyon,hogy ezt nem így kell,meg majd én így csinálom és úgy csinálom, aztán amikor én magam is anya lettem, hát nem úgy csináltam:)

2011. jún. 1. 14:49
 55/55 anonim ***** válasza:
valószínűleg nem alaptalanul tanították ezt neki. Nem tudom miért kéne a babával aludni, hiszen a babafigyelőn úgyis hallod ha sír! Jobb neki is külön. A feleség akkor is feleség marad ha már van gyerek is, nem átalakul anyává, hanem az IS lesz!!! Aztán csodálkoztok ha hoppon maradtok a gyerekkel, akkor már lehet aludni vele, más nem marad.
2011. jún. 2. 21:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!