Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házastársatokkal együtt vagy...

Házastársatokkal együtt vagy külön hálószobában alszotok?

Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 10:46
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:
Félek, hogy elhidegülünk egymástól.
2011. máj. 17. 10:54
 12/55 anonim ***** válasza:
89%
Anyósék külön alszanak, mert após annyira horkol, hogy nem lehet elviselni :D.
2011. máj. 17. 10:54
 13/55 anonim ***** válasza:
63%

Együtt! A gyereket tegyétek külön szobába.

Nálunk két gyerek van a kicsi még velünk alszik( nyáron külön költözik) a nagy már külön.

2011. máj. 17. 10:55
 14/55 anonim ***** válasza:
71%
10.50-es. Te nem ezen a bolygón élsz? Sok házaspár van aki külön alszik. Mondjuk ha a férj nagyon horkol vagy fordítva és a másik nem tud ettől aludni akkor miért nem aludnának külön? Vagy te szerinted ilyenkor el kéne válni?
2011. máj. 17. 10:55
 15/55 anonim ***** válasza:
46%

10.50 vagyok

Akármennyire is horkolna a párom nem bírnám ki, hogy ne szorosan összebújva aludjunk. Hát még külön szobában

2011. máj. 17. 10:57
 16/55 anonim válasza:
61%
Próbáld meg a kisbabát külön szobába altatni, ezt tanultuk is, hogy a gyereknek éreznie kell, hogy van egy saját helye éjszaka ahol aludhat, és ez nem a szülőkkel egy szoba. Legalább a férjed is veled aludhat.:) Beszéljetek erről, hogy félsz, hogy elhidegültök egymástól. A babát meg tényleg próbáljátok meg külön szobában altatni.
2011. máj. 17. 10:58
 17/55 anonim ***** válasza:
80%

Mink igen külön alszunk,mert a férjem 4 éve annyira horkol,hogy nem tudok töle aludni.Ö meg miattam nem tud,mert lökdösöm,hogy fordulj már meg,ne horkolj... :)

Már próbáltam füldugót úgy elment egy darabig,de megszületett a lányom,utána a fiam.Ìgy kizárva.

Attól még semmi gond nincsen közöttünk.Söt....

2011. máj. 17. 10:59
 18/55 anonim ***** válasza:
67%
Ha tényleg csak a baba miatt akkor nem szokatlan,de ezt azért ne tegye állandóvá!Egy babafigyelővel akár már most is a baba mehetne másik szobába.Úgy is biztos felébrednél rá ha éhes vagy valami gond van.Légzésfigyelő+bébifon és közel tenni az ágyat az ajtóhoz ha van hozzá hely.Nekem 4 gyermekem van de mindegyikkel legalább egy éves koráig egy szobában aludtunk.
2011. máj. 17. 10:59
 19/55 anonim ***** válasza:
79%
Nem túl egészséges felállás, baj lehet belőle. Vagy már most is annak a következménye ez, de ezt csak te tudhatod ha belegondolsz, hogy minden rendben e veletek. Tegyétek a babát külön. Más is megoldotta valahogy. Az én párom is külön aludt az asszonytól meg gyerektől. A következmény meg is lett. Most velem alszik, és nem menne semmi pénzért másik szobába.
2011. máj. 17. 11:09
 20/55 anonim ***** válasza:
48%

A férjed nem akarta a babát? Netán nem az ő gyereke?

(Nem csak a legyártásban kell részt venni...)

Nem is értem, hogy bírod elviselni, kérdező...

2011. máj. 17. 11:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!