Tudjátok miért van ennyi válás? Mert túl van lihegve ez a kérdés. Azért mert házasok nem kell mindent elviselni. Másrészt hatalmas sztereotípia: házasoknak márpedig "együtt kell aludni" Hol éltek ti? Mondjuk ha nincs gyerek és váltott műszakban dolgozik mind a két fél főleg ha mondjuk 12-16 óráznak és alig befekszik a másik mellé, már kel is másik fél.. Azért maradjunk már normális határok közt pihenni kell... Ha meg poronty van akkor szopassuk a fatert aki darus és másnap 1 óra alvás miatt beejti a 150 tonnás gerendát nem? Az asszony meg vígan örvendezik hogy mivel ő otthon van a gyerekkel egész nap bármikor aludhat... de ha férj jön akkor neki pihenni nem lehet...
2011. máj. 17. 11:39
32/55 anonim válasza:
Szerintem:
Természetesen az is más, ha valaki a pici miatt költözik pár hétre/hónapra más szobába, de hogy évekre "különköltözzenek" azt nem tartom normálisnak.
Anyósomék általában külön alszanak, de nekik a házasságuk is már évek óta egy romhalmaz, úgyhogy rajtuk nem is lepődöm megg. Anyámék is a válás előtt, amikor már "nem voltak jóban" külön szobában aludtak, de persze hamar ment a szétköltözés.
2011. máj. 17. 11:45
33/55 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jóindulatú válaszokat.
2011. máj. 17. 11:47
34/55 anonim válasza:
Ha gyakran sír a pici a férjednek meg kipihenten kell menni dolgozni, és sokat dolgozni, akkor érthető, hogy ő szeretné magát kialudni. Ha nem akarod a gyereket külön szobába rakni, akkor menj át te hozzá, viszont arra ügyelj, hogy ez átmeneti és nem végleges megoldás, nem kell túlzásba vinni a dolgot, a gyereknek is meg kell tanulni egyedül külön aludni. Ha a férjednek meg szabadnapja van, akkor én azt mondanám arra viszont legyetek csak kettesben, és arra az 1-2 napra a baba meg külön...
2011. máj. 17. 12:01
35/55 napietus válasza:
mikor hogy. álatlában külön, mert én nyitott ablaknál szeretek aludni, férjemet meg ez zavarja. de néha együtt alszunk, ha elalszok az ő szobájában, akkor már persze nem vánszorgok át hajnalban a sajátomba (és viszont).
6 éve vagyunk együtt, 2 éve házasok. nekünk ez kezdetektől (már az együttélés kezdetétől) így alakult ki.
29/N
2011. máj. 17. 12:01
36/55 napietus válasza:
egyébként esetedben a gyereket tenném külön szobába. nálunk is külön lesz, ha meglesz, attól függetlenül, hogy mi hogyan alszunk.
2011. máj. 17. 12:04
37/55 anonim válasza:
Már írtam egyszer.Mink a horkolás miatt alszunk külön.Mink 12 éve vagyunk együtt ebböl 10 év együtt lakás, 5 év házasság,2 gyerek.....
Baba miatt csak az elsö hónapok rosszak.Majd vissza alakul minden.Ne stresszelj ezen.Lényeg bújjatok össze,éljetek úgy ahogy nektek kényelmes és jó!!!
Ne halgass a negatívokra.
Minden jót nektek.Akár különszobában.....
2011. máj. 17. 12:32
38/55 anonim válasza:
Szerintem beszéljetek, tudatosítsd benne, hogy ÁTMENETILEG elfogadod a különalvását: Ne félj, ha meg tudjátok beszélni, és egyébként minden ok veletek, nem lesz semmi baj :)
2011. máj. 17. 12:57
39/55 anonim válasza:
Megoldás: füldugó.
2011. máj. 17. 12:57
40/55 anonim válasza:
A füldugó azért nem jó megoldás, mert akkor a kisbabáját sem hallja meg. :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!