Házastársatokkal együtt vagy külön hálószobában alszotok?
11:39-es,te azt hol olvastad hogy az anyuka aki otthon van a gyerekkel/gyerekekkel,az bármikor aludhat??????????????????????????????????Éppenhogy az nem aludhat semikor,sem éjjel,sem nappal.
Mellesleg mi is lassan egy éve külön alszunk,és nekem ez nagyon nem jo igy:-(((( 3 éve vagyunk házasok,25 éves vagyok,és rettenetesen utálom ezt a helyzetet. Két gyerekünk van,pici lakásunk és a kicsi születése után ugy döntöttünk hogy az a legjobb ha minden gyerekkel alszik egy felnőtt,mert különben ha az egyik sokáig sikit éjjel akkor felkelti a másikat is:-( Plusz én bealszom már este 9 körül,zavar a tv,a férjem viszont tovább fent bir lenni és kell neki a tv hogy elálmosodjon.Igy én átmegyek a másik szobába aludni a nagyobbik gyerekhez,aki sajnos éjjel még elég sokszor fent van. Attól félek hogy nem fog /fogunk tudni visszaszokni az együtt alvásra,az előző feleségével is külön aludtak,nem tudom miért.
Mi 18 éve vagyunk házasok, 3 gyerekünk van.
Mindhárom hasfájós volt és igen: én költöztem át a nappaliba éjszakára a gyerekekkel, hogy a férjem tudjon pihenni és másnap dolgozni.
Nincs itt semmi probléma, alkalmazkodni kell a másikhoz és a problémákat meg kell oldani.
2 hét az semmi! A legnagyobb gyerkőc 7 hónapig görcsölt és nem sokat aludtam azokban az időkben. Miért várjam el az apától, hogy ő se aludjon?
Ne félj, hogy elhidegül !!! Ne mutasd ki, hogy félsz ettől, az egyből elkezdi stresszelni őt is, és így kezdődne az elhidegülés.
Amíg kitudja magát pihenni, hidd el nagyobb esély van a nem elhidegülsére,mint ha együtt alszotok és semmi, se alvás, se más.
Ne idegeskedj, keresd a társaságát, próbáld érdekesnek találni, feldobni ezt a szituációt. Nagyobb az esély a nem elhidegülésre hidd el !
Szüleim nem aludtak sokáig együtt az volt a magyarázat, hogy apu nagyon horkol, de a valódi ok az volt, hogy nem volt hol együtt aludniuk (apu egy kis szobában, anyu a nappali kanapén). Elköltöztem, vettek egy szép nagy franciaágyat betették a "szobámba" és most megint együtt alszanak. Tehát nem a valóban baromi hangos horkolás volt az ok, csak a helyhiány, mert sehova se tudtak volna betenni egy franciaágyat.
Férjemmel együtt alszunk. Éber alvó, szóval ha sírós lesz a babánk akkor lehet ő is át akar majd menni másik szobába, de lehet akkor a kisbaba kerül másik szobába bébiőrrel. Nem szeretnék a férjem nélkül aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!