Ugye érthető, ha soha nem fogok megnősülni? (Sport- és normál kocsik, igen komoly családi ház, nyaraló és biztos egzisztencia! De kinyitották a szememet a kedves kérdező és válaszoló hölgyek! ) A többi lent!
Egy régebbi kérdést bemásolok:
""Mit csináljak ha utálom már a férjemet mert egy csödtömeg? De szeretem is valahol és féltékeny vagyok más nőkre. Igazábol csak a fizuja kéne meg a lakását iratná rám aztán elmehetne ahova akar. Hogy érjem ezt el?""
Vagy itt van pl. ez is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:04
Te kisebbségi vagy, hogy így átkozódol??
Süt az irigység belőled!!!
Sajnos az IQ-d határt szab,
a nem létező értelmi képességeidnek!!!
Volt itt egyszer egy kérdés, ahol a lány pár hónap után tudta csak meg, hogy a párja gazdag. Akár ezt is kipróbálhatod, ha a Hamupipőke dolog vonz. Csak akkor mondd el mekkora is a vagyonod, ha már biztos, hogy nem a pénzedért szeret. És jó esetben még ezt a kis csavart is meg fogja érteni.
"nem iszom, nem gépezem, nem sörözök és a foci sem érdekel"
Ez nekem nagyon tetszik! :)
Egyébként ez csak akkor lenne érthető, ha nem is vágynál rá, hogy legyen valakid. Így max. az érthető, ha tartasz tőle, bizalmatlan vagy. De azért feladni nem kell.
(mondom én, aki olyanba szeretett bele, akibe nem kellett volna, és csak a remény tart életben... pff :S )
""Szóval szerintem ne bántsátok őt, ő sem bántott senkit, csak kérdezett, senkit sem sértett meg, ha valaki magára vette, az nem hinném,hogy az ő hibája.
22/N ""
Köszönöm, hogy lány létedre a védelmemre keltél,
de hidd el, hogy meg tudom védeni magamat.
Egy szál -virtuális- rózsát viszont, mindenképpen megérdemelsz tőlem!!
Úgy látom, hogy nem csak tiszta lelked van,
de e mellé szív, érzelem és értelem is társult.
Kevés az ilyen lány manapság.
Ráadásul művelt is vagy!!
Sajnos a többiek, nem látnak túl a saját korlátaikon és leragadtak az anyagiaknál.
Meg sem értik, hogy engem egyáltalán nem érdekel a pénz,
hiszen az csak egy eszköz ahhoz, hogy szabadok lehessünk!!
Azt hiszik , hogy az élet dolgai a mosogatás, a bevásárlás és a nagytakarítás körül forognak...
Patikamérlegen mérik, hogy nehogy többet mosogassanak mint a párjuk. stb...stb...
Engem meg ez nem érdekel!!
NEM erről szól az én világom!
Inkább egy séta Velencében, a Szent Márt téren,
vagy egy szolid borozgatás Trogír óvárosában az Adria partján,
esetleg megnézni a Macskákat Londonban,
avagy sokadszorra visszamenni Orlandóba, vagy Miamiba...
(Kár, hogy nem tudom az elérhetőségedet...kedves 22/N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!