Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye érthető, ha soha nem...

Ugye érthető, ha soha nem fogok megnősülni? (Sport- és normál kocsik, igen komoly családi ház, nyaraló és biztos egzisztencia! De kinyitották a szememet a kedves kérdező és válaszoló hölgyek! ) A többi lent!

Figyelt kérdés

Egy régebbi kérdést bemásolok:

""Mit csináljak ha utálom már a férjemet mert egy csödtömeg? De szeretem is valahol és féltékeny vagyok más nőkre. Igazábol csak a fizuja kéne meg a lakását iratná rám aztán elmehetne ahova akar. Hogy érjem ezt el?""

Vagy itt van pl. ez is:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2011. máj. 16. 13:01
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
92%

XD

Ha ezért nem nősülsz meg, hát meg is érdemled!

(Különben én ennél kutyább kérdésekkel is találkoztam.)

Rossz hírem van az ilyen p.csák már akkor csak a pénzedre hajtanak, mikor aládmásznak.

Gondolom, a nemi életről, csajokról, szexről is le tudsz mondani, vagy tisztán üzleti alapokra helyed, és ku.vázni fogsz életed végéig.

2011. máj. 16. 13:10
 12/43 anonim ***** válasza:
2011. máj. 16. 13:11
 13/43 anonim ***** válasza:
81%

ha magadnál gazdagabb lányt veszel feleségül, akkor kisebb az esélye, h lenyúlja a vagyonodat.

egyébként meg házassági szerződés.

szerencsésnek mondhatom magam anyagi szempontból, és sokáig én is úgy voltam vele, hogy nem megyek férjhez, mert apám is csak azért volt együtt anyummal, hogy lehúzza.

2011. máj. 16. 13:13
 14/43 anonim ***** válasza:
94%

Ha az a magadról elmondottak között a leglényegesebb, hogy milyen kocsid van és milyen házad, akkor ne csodálkozz, hogy olyan nők fognak csak érdeklődni utánad, akiket pont ezek a dolgok érdeklik.

25/N

15/43 anonim ***** válasza:
91%

Nem érthető. Eléggé korlátolt gondolkozásra vall, hogy csak azt veszed észre, aki azt mondja, amit hallani akarsz.

Sok lány van, aki nem a pénzre hajt.

Mondjuk mindegy is, ha egyszer igazán szerelmes leszel, akkor úgysem a pénzed fog hajtani :)

16/43 anonim ***** válasza:
74%
baromi egyszerű, szerződést kell írni, hogy kié micsoda. a mai világban ez így megy... tudom hogy kiábrándító, de ez van. ha így is bevállalja a házasságot akkor nem egy pénzéhes ribi és nem a kocsidért vagy a pénztárcádért szeret.
2011. máj. 16. 13:14
 17/43 anonim ***** válasza:
90%

Nem több tízezer nő véleményét képviseli az, aki ide ír!(15 éves kamaszlány)

Miért hiszed egy, vagy akár több ilyen stílusú kérdésből, hogy a nők többsége ilyen? Ennyire nem egyszerű az élet.

Aki ide ír, eleve gonddal küszködik, valami -lelki, mentális, anyagi stb.- problémája van. De azért még van számtalan rengeteg egészséges lelkületű, nem pénzsóvár, szerelemre, szeretetre váró nő, akik lehet, nem is járnak fel ide:):)

2011. máj. 16. 13:14
 18/43 anonim ***** válasza:
87%

Az, hogy ezt gondolod az összes nőről még a házasságot egyáltalán nem zárja ki, maximum azt hogy valaha szerelmes legyél.

Ugyanis egy megfelelő házassági szerződés vagy az ha nálad gazdagabb nőt veszel el, igen könnyen megoldja a "csak a pénzemért jön hozzám" problémát...

Mindenesetre én elég idióta nő vagyok, hogy eddig mindkét komolyabb kapcsolatomban én fizettem a közös dolgok tetemes részét, holott a pénzre kellett volna hajtanom... nna majd ezentúl figyelek, felnyitottad a szemem... ha párom nem cseréli le a suzukiját fél éven belül és nem vesz egy szép nagy házat (jelenleg enyémben élünk), akkor át értékelem a kapcsolatunkat... :D

2011. máj. 16. 13:21
 19/43 napietus ***** válasza:
91%
amit idéztél, az 1 kamu kérdés. egyébként kétlem, hogy valaki itt a gyk-n szerzett tapasztalatok alapján dönt az életéről. ha mégis, megérdemli...
2011. máj. 16. 13:22
 20/43 anonim ***** válasza:
91%
Lassan felteszem a kérdést, hogy tényleg ennyi tehetetlen rinyáló pasi van??
2011. máj. 16. 13:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!