Ugye érthető, ha soha nem fogok megnősülni? (Sport- és normál kocsik, igen komoly családi ház, nyaraló és biztos egzisztencia! De kinyitották a szememet a kedves kérdező és válaszoló hölgyek! ) A többi lent!
Egy régebbi kérdést bemásolok:
""Mit csináljak ha utálom már a férjemet mert egy csödtömeg? De szeretem is valahol és féltékeny vagyok más nőkre. Igazábol csak a fizuja kéne meg a lakását iratná rám aztán elmehetne ahova akar. Hogy érjem ezt el?""
Vagy itt van pl. ez is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
ugyan már, ezzel magadat teszed nevetségessé. amit másoltál az kamukérdés volt, a linkeltet pedig a 15 (!!!) éves írta, tőle nem is várnánk mást :D őket nevezed kérdező és válaszoló hölgyeknek?:D ne csináld már....
én meg akkor ne menjek férjhez, mert itt minden nap van jópár kérdés, hogy a férj megcsalta a feleséget?
Szia! Én tökéletesen megértelek, de azért ne írj le kapásból mindenkit :) Akinek ennyi pénze és vagyona van, annak feltehetőleg esze is és csak azt lehet lehúzni, aki hülye és hagyja. A gazdag nőket ugyanez fenyegeti,sok hát férfinek nem nevezhető alak akar gazdag nő mellett kakaskodni.Minden esetre ki nem állom azon nőket és férfiakat,akiknek a másik pénzére fáj a foga. Viszont nyugodtan nősülj, létezik házassági szerződés (nem csak bizalmatlanoknak ajánlott), és a különvagyonod egyébként is a különvagyonod, ami SOHA nem lesz közös, váláskor a ház is a tiéd marad. Nincs mitől félned :)
22/N
Te aztán tudsz levonni következtetéseket:D
Ennyi erővel mondhatnám, hogy én meg sosem megyek férjhez, mert minden férfinek csak annyi esze van mint Neked:D:D:D
21-L
Most láttam csak, hogy ilyen sok hozzászólás érkezett...
A teljesség igénye nélkül válaszolnék:
Volt egy-két elgondolkodtató írás is,
de volt aki simán "csak" lehülyézett...
-Ez utóbbinak üzenem, hogy lehet, hogy "hülye vagyok",
de az én mondataim legalább,
nincsenek tele helyesírási hibákkal!!
(...és a mai világban, ez nem kis dolog.)
-Az eredetileg bemásolt kérdéseknél nem csak magukat a kérdéseket vettem figyelembe, hanem a rájuk kapott válaszokat is
és ezek, már jobban elgondolkodtattak...
-Jellemvonásokat azért nem írtam, mert nem társkeresőnek szántam.
(Ezért nem látszódik a "emílem" sem.)
(De "extrának" leírom: nem iszom, nem gépezem, nem sörözök és a foci sem érdekel...)
-Aki kérdezte, elmúltam 40.
-Aki azt írta, hogy "majd egyedül öregszem meg",
annak az a válaszom, hogy lehetséges.
De a saját házamban és nem egy híd alatt kisemmizve (esetleg).
-Vitorlást nem veszek, köszönöm az ötletet.
Gyors sportkocsit szeretek vezetni (meg ha tehetem, repülőt).
-Aki azt gondolja, hogy nem találok nőt, az most kissé melléfogott!! (Nem is értem??)
-Aki javasolta, hogy "pénzes nőt keressek",
annak köszönöm, de NEM.
Megtehetem, hogy inkább egy hamupipőkénél maradjak...
-Amúgy teljesen gépesített háztartásom van,
tehát nem kell egy mártír a konyhába.
Ráadásul főzni is tudok!
-Akinek a hozzászólásával egyetértek:
""Szia! Én tökéletesen megértelek, de azért ne írj le kapásból mindenkit :) Akinek ennyi pénze és vagyona van, annak feltehetőleg esze is és csak azt lehet lehúzni, aki hülye és hagyja. A gazdag nőket ugyanez fenyegeti,sok hát férfinek nem nevezhető alak akar gazdag nő mellett kakaskodni.Minden esetre ki nem állom azon nőket és férfiakat,akiknek a másik pénzére fáj a foga. Viszont nyugodtan nősülj, létezik házassági szerződés (nem csak bizalmatlanoknak ajánlott), és a különvagyonod egyébként is a különvagyonod, ami SOHA nem lesz közös, váláskor a ház is a tiéd marad. Nincs mitől félned :)
22/N ""
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK
az eddigi és az ez utáni válaszokat.
Igen, érthető. De még csak kapcsolatod se legyen. Kívánom is, hogy maradj egyedül, soha ne legyen senki, aki szeret, a kutya se nyissa rád az ajtót, legyen szomorú, magányos öregséget, nézd végig, hogy a normálisabb férfitársaid normális, boldog kapcsolatot létesítenek, gyerekeik születnek, az öregségüket az unokáik teszik szebbé, mindig számíthatnak valakire és egy csomó boldog emlékkel élve, érezve, hogy nem éltek hiába. Te meg a végén halj meg egyedül, elfelejtve, senki ne emlékezzen rád szeretettel. Legyél csak boldog a vagyonoddal, ne is oszd meg soha senkivel. Neked ez az életed, ez okoz örömöt.
Ezért kerültem én világéletemben a gazdag pasikat, ezért is utasítottam vissza mindet. A csökött agyuk miatt. Tisztelet a kivételnek, akinek nem inge ne vegye magára.
Szerencsére a férjem még azt a keveset is, ami van, az első pillanattól megosztotta velem és én is az enyémet. Még így is alig tudunk megélni, de egy dolog szerencsére hiányzik a kapcsolatunkból: az irigység, a zsungiság, a másik lenyúlása, az anyagiak féltése. Sőt, inkább arra törekszünk, hogy mindent meg tudjunk adni a másiknak, ami erőnkből telik, akár anyagilag is.
Nem tudom felfogni miért háborodtak fel egyesek a kérdésen. A kérdező normális hangnemben írt és a félelme sajnos a mai világban nem alaptalan. Nekem az jött le az egészből, hogy egy bizalmatlan, de mindemellett céltudatos férfiről van szó, akinek vannak céljai és hobbija és igyekszik is megvalósítani. Nem gondolom, hogy kis szerepet játszik nála a családalapítás,de kisebbet, mint a felháborodott válaszolóknál, de nem értem mi ezzel a gond, az emberek nem egyformák. Ő maga is meg fogja tapasztalni, hogy nem minden ember olyan,amilyet a kérdésekből leszűrt, és szerintem a válaszolók feladata az lett volna, hogy erre rávilágítsanak,nem pedig az, hogy öregkori magányt kívánjanak neki. Megmondom őszintén, ha a férfiak zöme ilyen lenne, mint az ide válaszolók,tehát iszonyú rosszindulatú,akkor én sem mennék férjhez.
Szóval szerintem ne bántsátok őt, ő sem bántott senkit, csak kérdezett,senkit sem sértett meg, ha valaki magára vette, az nem hinném,hogy az ő hibája.
22/N
16:32
Nem hiszem, hogy ez volt a felháborodás tárgya, inkább az, hogy azért egy kicsit úgy tűnik, egy-két kérdés (amik között láthatóan kamukérdés is szerepel)és egy-két buta, érzéketlen nő alapján minősíti a női nemet ("De kinyitották a szememet a kedves kérdező és válaszoló hölgyek") és itt kesereg, hogy ő ezért nem fog megnősülni.
Már nem azért, de ha a párom azt mondaná, hogy azért nem akar elvenni, mert a Gyakorikérdésem.hu-n válaszolgató hölgyek azt írják, hogy.... Akkor én azt hiszem, örülnék a szerencsének, hogy megszabadulok egy olyan embertől, aki ez alapján ítél meg.
Nem értem én ezt, akinek mindene megvan, az gyárt magának problémákat. Mindegy, egészségére...
Ha én ilyen anyagi színvonalon élnék, nem nyühögnék, maximum ha ennyire be volnék tojva, hogy csak a pénzemért szeretnek, a saját köreimből választanék párt, aki hasonlóan gazdag és nincs oka arra, hogy a pénzemre pályázzon.
A múltkor én meg azt olvastam valahol itt a fórumon, hogy minden férfi megcsalja a feleségét, csak nem mindenki vallja be. Most akkor ez alapján váljak el hűtlenség miatt? Mert biztos megcsal a férjem! Igaz, hogy semmi jel nem utal rá, de a GYik-en ezt írják! :D
Valamilyen szinten érthetőek persze a kérdező aggályai, de így ez a kérdés nagyon komolytalan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!