Mennyire változott meg a viselkedésetek, miután gyereketek született?
Ismerek olyat aki beképzeltebb lett, mert úgy gondolja ő már "letett valamit az asztalra", elért valamit.
Van aki sokkal komolyabb, higgadtabb lett. Vannak akik utána lettek háziasabbak.
Ilyesmi változásokra gondolok.
Én is ismerek olyat, aki azt gondolja ettől ő már úristen, hülyét is kapok tőle. Szánalmas önigazolás, tudod ez olyan, hogy mondogatja magának és a végén elhiszi, irigységből fakad.
Olyat is ismerek, aki egyszerűen fantasztikus anya, sosem rinyál,egy humoros kedves nő, nem is egy ilyet ismerek. Ja és háziasabb is lett az egyik, 4 gyerek mellett már illett megtanulni főzni :D
Sajnos nekem még nincs gyerekem, de néhány ismerősömnek van és bizony ők megváltoztak.
Egy volt osztálytársam beképzelt lett, fenn hordta a orrát, engem meg lenézett, meg is mondta hogy nem tudok én semmit az életről mert dedós vagyok (pedig csak 1 év van köztünk), De ő nagyon bölcs, mert már anya. Végül elkezdett vadul pasizni, összeszedett három gyereket, akiket folyton vert és gyűlölte őket, mindenkit kiutált maga körül, nem maradt senkije sem, a gyerekeit elvették tőle, őt pedig börtönbe csukják hamarosan.
A gyerekkori legjobb barátnőm pedig előnyére változott. Azelőtt egy rántottát sem tudott összeütni, de el is kerülte a konyhát, reménytelennek tűnt. Aztán amikor megszületett a kislánya, azóta szeret főzni és tud is :)
Pedig nincs mire nagyra lenni, egyszeruen csak dugni kellett hozza. :)
Becsuletben felnevelni, az lesz a nagy melo!
Nekem van egy ismerősöm,osztálytársam volt,helyes csinos csaj,sokat pasizott,a suli nem érdekelte csak a buli meg a pasik,otthon sem segített semmit a háztartásban,1ével fiatalabb nálam.Már van egy gyereke,a baba 1hónapos,de mióta kiderült,hogy baba lesz megváltozott,komolyan vette a párját,az életet,szóval megkomolyodott,és ez jó :-) és most boldog feleség,anyuka:-) Van akinek egy baba sokat segít,felnő! De sajnos vannak rosszabb esetek amiket a híradóban lehet hallani.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!