Egy szülő miből veszi észre/észre veszi egyáltalán ha a gyereke elveszíti a szüzességét?
nem szeretném hogy észrevegye mert abból botrány lenne:(
a családunk nagyon erősen vallásos
mit tegyek és mit ne?
nagyon kérem hogy aki csak bántót írna, ne tegye
így is elég rossz ez nekem
Én is sokkal magabiztosabb lettem utána, és végre igazi "NŐNEK" éreztem magam.Pont, ahogy írták is már előttem.Szóval lehet rajtam is látszott, mert nem rettegtem attól, hogy mikor kérdi meg valaki, hogy szűz vagy még? Volt már barátod?És nem nevetnek ki.
Valahogy nálam ez volt az a két kérdés, amit nagyon cikinek éreztem.Szóval ez most hülyén fog hangzani, de én már nagyon szerettem volna véget vetni a szüzességemnek, nekem egyfajta "teher" volt.Féltem, hogy kinevetnek miatta.Így aztán nem is a nagy rózsaszín cukormázas amerikai filmbe illő módon történt, nem is volt jó, meg nem is volt a barátom, hanem ő csak végre nőnek nézett, én meg "kihasználtam" az alkalmat, mert úgy éreztem, hogy ha most nem akkor soha...19 éves voltam, és szerintem tényleg kicsit változtam tőle, belsőleg biztos.
24L
Erről az a vicc jutott eszembe,
hogy Hófehérke elvesztette a szűz*hártyáját...
Amikor megtalálják és visszahozzák azt kérdezi:
Honnan tudtátok, hogy az enyém??
Hát onnan, hogy hét pici lyuk volt benne!!
Szerintem ne a szüzességeddel foglalkozz , hanem azzal ,hogy hogyan vonhatnád ki magad a szüleid befolyása alól? Ma még a szüzesség a probléma, holnap más lesz. El kell jutnotok arra a szintre ,hogy lefolyjon ez a beszélgetés:
- Anya, apa elvesztettem a szüzességem, mert így természetes és így van rendjén , ha nem tetszik szabad akaratotokban áll síri csendben megfordulni és bevonulni a szobátokba.
- Rendben.
Azt írtad lassan 18 éves vagy. Nos a szabadság nem kor, hanem pénz vagy távolság függő. Most érettségi után mész tovább tanulni? Esetleg tudsz szerezni olyan munkát, amiből ki tudsz fizetni egy albérletet plusz el tudod magad tartani? Egész jó állásokat lehet találni havi 110.000 ezerért, csak tényleg időt kell szentelni a keresgélésnek. Ha meg más városba mész tanulni , akkor meg nagyon egyszerű: haza sem mész.
Az lenne a legjobb , ha anyagilag tudnál tőlük függetlenedni , mert akkor megkezdhetnéd a nevelésüket. Mégis csak rájuk fogod egyszer-kétszer bízni a gyereked, és nem mindegy kikre bízod. Mindig következetesen és a saját fegyverükkel büntess, hogy értsék az okát. Ha tiltják a szexet, akkor gondoskodj arról ,hogy egy ideig ne tudjanak. Egy éjszaka kend be jó alaposan a nemi szervüket chilis szósszal. Egy ideig tuti nem fog eszükbe jutni a szex, és megtanulják a leckét.
a fiúról nem írtál semmit
egyik fogamzásgátló sem 100 %-os
akkor mi lesz? ezen gondolkoztatok?
vagy egy egyéjszakással szeretnéd?
és hogy a vallási háttér nálad hogyan számít
csupán rádkényszerítik,
vagy hívő vagy, de nem érted, hogy miért éppen szexelni ne szabadna,
vagy hogyan?
mármint egyéjszakás felcsípett fiúval?
(ja, bocsi, lány vagy, vagy fiú?)
nem lehet észrevenni, kivéve ha zavartan viselkedsz.
az én családom is vallásos, én is 18 évesen veszítettem el.
anyám folyton ránknyitotta az ajtót, amikor a barátommal voltam (azelőtt sose tette). persze csak ültünk és beszélgettünk. náluk szexeltünk, vagy olyankor, mikor a szüleim elmentek otthonról.
kb. fél év után sejtette hogy ez nem olyan ártatlan járogatás. arra számítottam hogy balhé lesz, de tök higgadtan sikerült megbeszélnünk hogy én nem kívánom olyan szigorúan betartani a vallási szabályokat és nem fogok vele minden vasárnap templomba menni.
nem űzött el otthonról, meg semmi, pedig azelőtt elég szigorúan vett mindent.
azóta szabadabb vagyok. talán ráébredt hogy felnőttem és hogy a saját életemet élem. és azzal hogy továbbra is ragaszkodik ezekhez, csak végleg elveszít.
Elolvastam a válaszokat, és ezek alapján ki fogok lógni a sorból a tapasztalatom szerint. Csak azért írom le, hogy lássák, ilyen is megesik...
Nálunk anyumnak olyan orra van, hogy a mai napig nem tudok napirendre térni felette. Bármit csináltam utána, akár egész nap egy kád vízben ázhattam volna, mielőtt hazamentem, ahogy beléptem az ajtón, egyből: "dugtam szagom" volt...Pedig rengeteg dolgot kipróbáltam, hogy tereljem a figyelmét...de végül már az is gyanús volt, ha nem megszokott parfümöt, sampont, vagy épp tusfürdő illatát érezte rajtam...szóval, erre se árt odafigyelni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!