Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehet valaki annyira részeg,...

Lehet valaki annyira részeg, hogy ne érezze mikor elveszik a szüzességét? Egyáltalán, hogy ne emlékezzék arra, hogy volt-e valakivel?

Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 23:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet bizony! De, ha valaki így lefekszik a másikkal, akkor az nem szex, hanem erőszak.
2009. nov. 3. 00:09
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

1. Bármi lehetséges.

2. Remélem még időben vagy és be tudod venni a 72 órás gyógyszert

3. Ha fiú vagy, akkor kihagytál egy numerát - max. elkaptál valamit

2009. nov. 3. 00:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne lehetne !Ennél keményebb dolgokat is el lehet felejteni pia hatása alatt.
2009. nov. 3. 00:21
 4/9 anonim válasza:
100%
Szerintem is lehet.Mi csak poénból csináltuk az egyik sráccal hogy mikor berugot akor az egyik lány akibe szintén nem kevés alkohol volt kiverte a srácnak.Na de h a srác fennt volt-e csak nem szolt mert élvezte vagy pedig téll nem emléxik semmire ezt nem tudja senki.
2009. nov. 3. 00:28
 5/9 anonim válasza:
van lehetoseg ra, mint ahogy a masodik valaszolo irta, ha lany vagy gyorsan cselekedj, ha pedig csak kivancsisagbol nyomod, akkor mar megtudtal eg-ket extrat:)
2009. nov. 3. 00:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Hű, ha valaki részegen veszti el, na az már tényleg a legalja. :/

Amúgy biztos lehet valaki ennyire részeg. Bár én bármennyit is ittam, mindig emlékeztem mindenre, kivéve pár lényegtelen dolgot, de szexre tuti emlékeznék. Mondjuk abból kiindulva, hogy volt párszor régebben, hogy a párommal sokat ittunk, és közben/utána szexeltünk, még inkább azt mondom, hogy ehhez már valami drog kéne, például fű vagy nem is tudom mi, hogy ne emlékezzen rá. Én magamból indulok ki, szerintem ez kamu.

2009. nov. 3. 01:10
 7/9 anonim válasza:
30%
te egy beteg, perverz állat vagy, és eszedbe ne jusson megcsinálni...
2009. nov. 3. 01:13
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
1:13 te beteg vagy. Milyen beteg gondolataid vannak neked.
2009. nov. 3. 02:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Sztem lehetséges. Egyszer pasimmal úgy szexeltem h enyhén be voltam rúgva(nem vagyok hozzászokva az alkoholhoz), és csak néhány részletre emlékszem abból amit csináltunk. Bármi lehet.
2009. nov. 3. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!