Lehet valaki annyira részeg, hogy ne érezze mikor elveszik a szüzességét? Egyáltalán, hogy ne emlékezzék arra, hogy volt-e valakivel?
Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 23:52
1/9 anonim válasza:
Lehet bizony! De, ha valaki így lefekszik a másikkal, akkor az nem szex, hanem erőszak.
2/9 anonim válasza:
1. Bármi lehetséges.
2. Remélem még időben vagy és be tudod venni a 72 órás gyógyszert
3. Ha fiú vagy, akkor kihagytál egy numerát - max. elkaptál valamit
3/9 anonim válasza:
Hogyne lehetne !Ennél keményebb dolgokat is el lehet felejteni pia hatása alatt.
4/9 anonim válasza:
Szerintem is lehet.Mi csak poénból csináltuk az egyik sráccal hogy mikor berugot akor az egyik lány akibe szintén nem kevés alkohol volt kiverte a srácnak.Na de h a srác fennt volt-e csak nem szolt mert élvezte vagy pedig téll nem emléxik semmire ezt nem tudja senki.
5/9 anonim válasza:
van lehetoseg ra, mint ahogy a masodik valaszolo irta, ha lany vagy gyorsan cselekedj, ha pedig csak kivancsisagbol nyomod, akkor mar megtudtal eg-ket extrat:)
6/9 anonim válasza:
Hű, ha valaki részegen veszti el, na az már tényleg a legalja. :/
Amúgy biztos lehet valaki ennyire részeg. Bár én bármennyit is ittam, mindig emlékeztem mindenre, kivéve pár lényegtelen dolgot, de szexre tuti emlékeznék. Mondjuk abból kiindulva, hogy volt párszor régebben, hogy a párommal sokat ittunk, és közben/utána szexeltünk, még inkább azt mondom, hogy ehhez már valami drog kéne, például fű vagy nem is tudom mi, hogy ne emlékezzen rá. Én magamból indulok ki, szerintem ez kamu.
7/9 anonim válasza:
te egy beteg, perverz állat vagy, és eszedbe ne jusson megcsinálni...
8/9 anonim válasza:
1:13 te beteg vagy. Milyen beteg gondolataid vannak neked.
9/9 anonim válasza:
Sztem lehetséges. Egyszer pasimmal úgy szexeltem h enyhén be voltam rúgva(nem vagyok hozzászokva az alkoholhoz), és csak néhány részletre emlékszem abból amit csináltunk. Bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!