Egy szülő miből veszi észre/észre veszi egyáltalán ha a gyereke elveszíti a szüzességét?
nem szeretném hogy észrevegye mert abból botrány lenne:(
a családunk nagyon erősen vallásos
mit tegyek és mit ne?
nagyon kérem hogy aki csak bántót írna, ne tegye
így is elég rossz ez nekem
Szia!
Én a saját példámat írom, nem tudom, hogy másnál lehet-e látni, rajtam látszott... magamon is éreztem a változást, sokkal "szabadabb", kevésbé gátlásos, felszabadult lettem utána. Mondjuk nekem előtte nem volt olyan nagyon nagy sikerem a fiúknál és gondolom ezt kis pozitív visszajelzésként értékeltem a szívem mélyén.
Ezenkívül egy barátnőm is mondta (csak később mondtam el neki, hónapok múlva), hogy valóban változtam azóta, csak ő még nem tudta mitől.
Persze ha volt már barátod, vagy több az önbizalmad, mint nekem volt, akkor már máshogy élheted meg.
De az elpirulásos dologra is figyelj majd oda, az is árulkodó lehet.
23L
Ha 18 vagy, akkor a helyedben ezt tenném:
- Tegnaptól (vagy mikortól) már nem vagyok szűz (sátáni kacaj - ez nagyon fontos a hatásért)
És sz*rt se csinálhatnak, mert elmúltál 18, hivatalosan is azt csinálsz, amit akarsz. (bár még mindig kidobhatnak az utcára, de egy jó nevetésért ezt a kockázatot vállalni kell)
13 57-es!!így gondoltam csak nem tudtam megfogalmazni
a sátáni kacajos nem jó
el szeretném titkolni
Nem lehet látni, nyugi már!!!
Pont olyan kamu duma, mint az, hogy a maszturbálástól szőrös lesz a tenyered, vagy meg fogsz vakulni.
Arra jó, hogy ijesztgessenek, nehogy meg merd próbálni.
Ennyi.
A vallásosságtól eltekintve, szerintem semmi okuk az aggodalomra. Nem vagy már 14, igyekszel szót fogadni, megfelelni a szüleidnek, stb.
Ez a baromság, hogy szűzen kell férjhez menni még a középkorból maradt fenn, amikor csak így lehetett biztosítani, hogy a férjtől legyen az összes gyerek.
Nem mellesleg 12-14 évesen mentek a lányok a férjhez, általában 30 körül meg belehaltak a szülés körüli komplikációba. MA 30 körül mennek férjhez...
Ne parázz, védekezz! Gumival, ha lehet, főleg ha patália lenne, mikor megtalálják a tablettát nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!