Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy szülő miből veszi észre/és...

Egy szülő miből veszi észre/észre veszi egyáltalán ha a gyereke elveszíti a szüzességét?

Figyelt kérdés

nem szeretném hogy észrevegye mert abból botrány lenne:(

a családunk nagyon erősen vallásos

mit tegyek és mit ne?

nagyon kérem hogy aki csak bántót írna, ne tegye

így is elég rossz ez nekem

2011. máj. 15. 13:13
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
nemváltozik meg a jellemed ha elveszted a szüzességed. aki attól fél h lebukik vagy az aki tudat alatt szeretné közölni az bukik le. ha látják h rajtad h szorongsz rákérdeznek mi a baj. sztem ha te ennyire feszengsz ezen az egészen akk inkább mond el mert akk megkönnyebbülsz.
2011. máj. 15. 13:27
 12/31 anonim ***** válasza:
34%
Éjszaka pirosan fog foszforeszkálni az orrod és furcsa hangok jönnek majd ki belőled. Persze csak amikor alszol, így nem tudsz ellene semmit sem tenni. De ha valaki észrevesz, akkor ajjaj!
2011. máj. 15. 13:28
 13/31 anonim ***** válasza:
83%

Szia!

Én a saját példámat írom, nem tudom, hogy másnál lehet-e látni, rajtam látszott... magamon is éreztem a változást, sokkal "szabadabb", kevésbé gátlásos, felszabadult lettem utána. Mondjuk nekem előtte nem volt olyan nagyon nagy sikerem a fiúknál és gondolom ezt kis pozitív visszajelzésként értékeltem a szívem mélyén.

Ezenkívül egy barátnőm is mondta (csak később mondtam el neki, hónapok múlva), hogy valóban változtam azóta, csak ő még nem tudta mitől.

Persze ha volt már barátod, vagy több az önbizalmad, mint nekem volt, akkor már máshogy élheted meg.

De az elpirulásos dologra is figyelj majd oda, az is árulkodó lehet.

23L

2011. máj. 15. 13:29
 14/31 A kérdező kommentje:
18 vagyok, márciusban töltöttem be
2011. máj. 15. 13:43
 15/31 anonim ***** válasza:
17%
várj 18 ig után a szülőnek semmi köze a szüzességedhez.És mitől olyan roszz neked?
2011. máj. 15. 13:53
 16/31 anonim ***** válasza:
89%
azért rossz neki, mert a családja vallásos, már a kérdés alatt is írta. egy erősen vallásos családnál probléma, ha házasság előtt elveszti valaki a szüzességét, ez érzékeny téma náluk akkor is, ha szerintünk nincs értelme.
2011. máj. 15. 13:57
 17/31 anonim ***** válasza:
9%

Ha 18 vagy, akkor a helyedben ezt tenném:

- Tegnaptól (vagy mikortól) már nem vagyok szűz (sátáni kacaj - ez nagyon fontos a hatásért)

És sz*rt se csinálhatnak, mert elmúltál 18, hivatalosan is azt csinálsz, amit akarsz. (bár még mindig kidobhatnak az utcára, de egy jó nevetésért ezt a kockázatot vállalni kell)

2011. máj. 15. 15:52
 18/31 anonim ***** válasza:
80%
Előző ez nem igazán igy van van sajnos mert van akit 30 évesen is szabályok közt terrorban tartnak.
2011. máj. 15. 20:32
 19/31 A kérdező kommentje:

13 57-es!!így gondoltam csak nem tudtam megfogalmazni

a sátáni kacajos nem jó

el szeretném titkolni

2011. máj. 16. 21:43
 20/31 anonim ***** válasza:
94%

Nem lehet látni, nyugi már!!!

Pont olyan kamu duma, mint az, hogy a maszturbálástól szőrös lesz a tenyered, vagy meg fogsz vakulni.

Arra jó, hogy ijesztgessenek, nehogy meg merd próbálni.

Ennyi.

A vallásosságtól eltekintve, szerintem semmi okuk az aggodalomra. Nem vagy már 14, igyekszel szót fogadni, megfelelni a szüleidnek, stb.

Ez a baromság, hogy szűzen kell férjhez menni még a középkorból maradt fenn, amikor csak így lehetett biztosítani, hogy a férjtől legyen az összes gyerek.

Nem mellesleg 12-14 évesen mentek a lányok a férjhez, általában 30 körül meg belehaltak a szülés körüli komplikációba. MA 30 körül mennek férjhez...

Ne parázz, védekezz! Gumival, ha lehet, főleg ha patália lenne, mikor megtalálják a tablettát nálad.

2011. máj. 17. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!