Komolyan azt gondolják az emberek, hogy akik szakítás utáni válságban vannak? (folyt. Köv)
Figyelt kérdés
Komolyan azt gondolják az emberek, hogy akik szakítás utáni válságban vannak, netán épp meg akarnak halni, azokon segítenek a szokásos sablon szövegek, mint pl. "nem érdemes sírnod utána", "majd jön másik", "majd jön jobb", "velem is megtörtént", "mással is megtörtént", "túl leszel rajta te is", "pár hét és elfelejted", "ugyan már nem a világ vége", "ne hisztizz"..... stb, stb, stb.....2011. máj. 15. 02:00
21/23 A kérdező kommentje:
21:41
Értem.
2011. máj. 15. 22:35
22/23 anonim válasza:
Segíteni akarnak ,de máshogy nem bírnak, neke mis ilyeneket mondtak de nem lett jobb, az idő segít rajta és csak te tudsz még segíteni rajt, nekem egy hét kellett, hogy talpraálljak:S
21f
23/23 anonim válasza:
nem olvastam a többiek kommentjét, mi a múlt héten szakítottunk úgy, hogy mindketten még szeretjük a másikat.
lényeg a lényeg hogy annak a gondolata hogy új életet kell kezdeni nélküle nagyon őrjítő. a múlt hétig minden gondolatom, minden jővőbeli tervem hozzá kötődőtt. most ez szó szerint összeomlott, nincs mibe kapaszkodnom, az agyam vészesen zsong. de ez is csak átmeneti.
aki a sablonszöveggel vígasztal, nagy a valószínűsége hogy ő is átélte már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!