Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan azt gondolják az...

Komolyan azt gondolják az emberek, hogy akik szakítás utáni válságban vannak? (folyt. Köv)

Figyelt kérdés
Komolyan azt gondolják az emberek, hogy akik szakítás utáni válságban vannak, netán épp meg akarnak halni, azokon segítenek a szokásos sablon szövegek, mint pl. "nem érdemes sírnod utána", "majd jön másik", "majd jön jobb", "velem is megtörtént", "mással is megtörtént", "túl leszel rajta te is", "pár hét és elfelejted", "ugyan már nem a világ vége", "ne hisztizz"..... stb, stb, stb.....
2011. máj. 15. 02:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
96%
Most oszinten, mi mast lehetne irni? Mondjal mar peldat, ami nem klise! Amugy a klisek sem veletlenul alakultak ki, hisz van bennuk igazsag. Az ido majd segit feldolgozni egy teljesen igaz allitas. Ez bizonyitott teny. A traumak feldolgozasanak idobeli szakaszai vannak, nezz utana, ha nem hiszed el es sajat tapasztalatombol is mondom, hogy idovel jobb lesz, csillapodik a rossz erzes. Mit varsz mas emberektol?
2011. máj. 15. 03:35
 12/23 anonim ***** válasza:
95%
Pont ezt akartam kérdezni.... AKKOR MIT KÉNE CSINÁLNI? Aki ide jön sajnáltatni magát az ne várjon mást vad idegenektől.
2011. máj. 15. 04:29
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Neked Kérdező amúgy megfelel valami? Igen, az emberek sablondumákat nyomnak, mert valahogy segíteni szeretnének, de másképp nem tudnak. Ha neked ez fáj akkor soha ne tapasztald meg azt, hogy senkit nem érdekelsz, mert abba belehalsz.
2011. máj. 15. 05:58
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező?

Szerinted MI MÁST lehetne mondani ilyenkor???

Pár éve hatalmasat csalódtam egy fiúban. MINDEN tekintetben (mind érzelmileg, anyagilag, stb.) tönkretett a vele való szakítás. Nem voltam már tini (28 éves voltam) de akkor olyan mélypontra jutottam, hogy tényleg alig éltem, 2 hónap alatt csontsoványra lefogytam (gyerekosztályon kaptam csak magamra ruhát). Aki nem tudta szomorúságom okát, azok azt hitték súlyos beteg vagyok. Akik mellettem voltak, azok szinte mind ugyanazokkal a "sablondumákkal" vígasztaltak, mint amiket felsoroltál...akkor persze elengedtem a fülem mellett, de ma már 5 év távlatában belátom, hogy tök igazuk volt.

2011. máj. 15. 06:04
 15/23 napietus ***** válasza:
100%
azért, mert ez az igazság. aki átélte, főleg tudja, hogy így van. messze nem ez a legnagyobb tragédia, ami történhet valakivel, de persze mindenkinek a saját nyűgje a legnagyobb. ennek ellenére mást nem mondhatunk, mint ami az igaz. ha azt mondanám, hogy ez örökké fog tartani, és soha mással nem fogsz összejönni, egyszerűen hazudnék.
2011. máj. 15. 08:34
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam át minden hozzászólást, de nagyjából kaptam egy képet, ki mit gondol. Az én véleményem is ugyanaz. Azért mondják, mert akinek van elég élettapasztalata, az tudja, h ez van. Mást nem tudnak, mint megnyugtatni, h ennél rosszabb már nem lehet. Aki a nézetein pedig változtatni tud, az te vagy. Nézheted úgy is, h elköveted a legnagyobb butaságot vagy inkább megrázod magad és talpra állsz. Senki sem mondja, h ennek holnap be kell következnie.

Ha pedig ennyire ellene vagy a támogatásnak, akkor ne állj szóba senkivel.

2011. máj. 15. 08:35
 17/23 anonim ***** válasza:
89%
Lehet hogy a kérdező azt szeretné, ha kést adnának a kezébe :) haha
2011. máj. 15. 08:37
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mégis mit kéne?Aki nem akarja az igazságot hallani,az ne kérdezzen rá.Márpedig ez az igazság,túl leszel rajta és kész.Mindneki csalódott már,mindenki szakitott és mégis itt vagyunk.Csak akkor nehéz elhinni,mikor még friss.

Viszotn tekintve,hogy egy internetes oldalon kerezstül nem tud sneki ott ülni melletted kussban,és simogatni a vállad mást nem lehet irni.

2011. máj. 15. 15:28
 19/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem feltétlenül erre az oldalra gondoltam, hanem bármilyen hasonló helyzetre.

2011. máj. 15. 15:54
 20/23 anonim ***** válasza:
02:46 vagyok. Még akkor is, ha haragot vált ki belőlem, amit ilyenkor mondanak az emberek, ha hülyének nézem őket, ha haragszom rájuk, ha úgy érzem, nem értenek meg, ha vitába szállok velük, az azt jelenti, hogy még nem adtam fel, még élek. Ilyenkor teljesen mindegy, milyen érzelmi reakciót vált ki belőlem valaki, az mind jó. Akkor van vége, ha mindegy, ha már nem háborít fel, ha már nincs bennem "nem egyetértés" sem. Nem tudom, érted-e?
2011. máj. 15. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!