Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fair így a gyereknap?

Fair így a gyereknap?

Figyelt kérdés
Gyereknapon reggel anyámék elmennek bulizni, és másnap hajnalba érnek majd csak haza, addig nekem meg öcsémre kell vigyáznom, aki 5 éves. A gyereknap nem éppen rólunk kéne hogy szóljon? :(
2011. máj. 14. 14:38
1 2 3
 21/28 Vree ***** válasza:

16:03

Isten hozott a kamaszkorban, pontosan erről szól.

2011. máj. 14. 16:16
 22/28 anonim ***** válasza:

Gyereknapot mi sem tartottunk soha, hiszen ameddig az ember kicsi, elvileg minden nap gyereknap van:) De mostanában a média sugallja azt, hogy ezt is ünnepelni kell, mint a Valentin napot, Halloweent, hasonlókat.

Szerintem azzal nincs semmi probléma, hogy a szüleid bulizni mennek, jó nekik, hogy 40 évesen sem felejtettek el élni, nem állnak be a dauerolt hajú otthonkás brazil szappanoperát nézegető háziasszonyok és focimeccs előtt söröző pocakos háziurak sorába. Ha szükségét érzik a kikapcsolódásnak, és van társaságuk, akkor ez mindenkinek jó, a gyerekeknek ugyanúgy, mint nekik. Tuti sokkal vidámabb és kiegyensúlyozottabb életet élnek, mint a legtöbb ember. Ezt csak azok kedvéért jegyeztem meg, akik szerint ebben a korban már nem kellene szórakozni.. Feltehetően mást jelent számukra a buli, mint a 15 évesek számára egyébként.

Ha szerinted az öcséd nagyon készül erre a napra, akkor talán egybeköthetnéd a kellemest a hasznossal: elvihetnéd mondjuk az állatkertbe, akár vihetsz magaddal barátnőket is, szülők biztosan finanszíroznák a dolgot.. Legalábbis ha jó vagy pszichológiában, akkor önként fogják felajánlani:) Téged nem tudom, mennyire érint az egész, hiszen 17 éves vagy, de igaz ami igaz, mindig gyerek maradsz, legalábbis számukra te mindig a gyerekük leszel. Ha szeretnéd, hogy gyereknap alkalmából neked is szenteljenek némi figyelmet, akkor próbálj szervezni valami programot egy másik napra, "gyereknap" adu ásszal sokkal nagyobb eséllyel éred el, amit szeretnél. Szerintem nem kell olyan nagy feneket keríteni ennek az ügynek, legyél te is kicsit rugalmasabb:) Ha egyszer fordított helyzet lesz (pl anyák napján nem leszel otthon), biztos nem tör ki a családi botrány, ha pár nappal korábban vagy később köszöntöd a családtagjad..

Szóval szerintem kövesd az élni és élni hagyni elvet, és akkor nem jöhetsz ki rosszul a dologból!

2011. máj. 14. 16:21
 23/28 anonim ***** válasza:
egyáltalán anyudék tudják,hogy akkor lesz gyereknap amikor ők bulizni készülnek? :D
2011. máj. 14. 16:26
 24/28 anonim ***** válasza:

hm...

szép egy szülő

lepasszolni bátyónak az öcsikét ők meg mennek vén fejjel bulizni

erre inkább nem irok semmit......

2011. máj. 14. 17:59
 25/28 anonim ***** válasza:
Gáz, hogy úgy beszélnek itt egyesek, mintha egy 17 éves már nem lenne gyerek.
2011. máj. 14. 18:06
 26/28 anonim ***** válasza:
17 évesen nem felnőtt még, de nem is gyerek, akinek télapó hozná a virgácsot vagy nyuszi a csokitojást. Szóval szerintem nem ezen megy itt a vita, hanem inkább az öcsiként, és azon, hogy a gyereknap csak a kicsiké-e, vagy pedig családi ünnep, mikor együtt lenne jó csinálni valamit..
2011. máj. 14. 19:10
 27/28 A kérdező kommentje:
Egyébként lány vagyok. :) Nekem nem fontos a gyereknap, de öcsimnek nagyon. A bulizás alatt azt értem, hogy lesznek 25-en, isznak, bömböltetik a zenét, táncolnak (kibéreltek egy helyet) és minden szülő lepasszolja a gyerekét... még a legkisebbeket is (fél éveseket) Ezzel nem lenne gond, csak elég furcsa, hogy pont most mennek, az méginkább furcsa, hogy ők alapból ez a tipikus otthonülős, otthonkás, "ilyen idősen már nem kell szórakozni" típusok.
2011. máj. 14. 20:34
 28/28 anonim ***** válasza:
A gyereknap és a télapó sem csak a kicsiké, mert egyrészt a kamaszok is gyerekek még, másrészt akinek vannak szülei, az mindig gyerek marad.
2011. máj. 14. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!