Fair így a gyereknap?
Figyelt kérdés
Gyereknapon reggel anyámék elmennek bulizni, és másnap hajnalba érnek majd csak haza, addig nekem meg öcsémre kell vigyáznom, aki 5 éves. A gyereknap nem éppen rólunk kéne hogy szóljon? :(2011. máj. 14. 14:38
11/28 Vree válasza:
Tartjátok a gyereknapot? Sok család nem teszi, nem is mindig szokás annyira komolyan venni.
Kérd meg hogy menjetek el a következő hétvégén valahova gyereknap miatt, az egy fair kérés sztem.
13/28 A kérdező kommentje:
nekem egyáltalán nem fontos, 17 vagyok. De öcsém oda van meg vissza, nem fog örülni, ha megtudja, hogy egy szobában kell majd ülnie aznap... :( ha más nincs, majd én rendezek neki gyereknapot.
2011. máj. 14. 15:06
14/28 anonim válasza:
nemt'om. eddig tartottatok gyereknapot? ha igen, akkor nem fair.
ha meg nem, akkor mindegy.
én 19 vagyok, húgom 15, de sosem volt gyereknap nálunk. mármint, amikor a tévében volt róla szó, hogy ki hova megy a családjával, állatkertbe, ide-oda, apám bambán nézett tovább meg anyám is. :D
15/28 Vree válasza:
^ ^ Szerintem ez egy nagyon fair és érett ötlet, sok sikert! :D
16/28 anonim válasza:
sztem meg ha nem mondod egy 5 éves elött állandóan h juj gyereknap lesz hétvégén akkor nem is fogja tudni.
Meg 17 évesen te is eltudod vinni ide meg oda ha már neked kell vigyázni rá.
17/28 anonim válasza:
Ez tényleg nagyon csúnya dolog.:( Sajnálom. De kérlek örvendeztesd meg a kisöcsédet legalább! Mondd meg a szüleidnek, hogyha így áll a helyzet, akkor legalább vágjanak hozzád egy kis pénzt, hogy elvihesd a testvéredet fagyizni, sütizni, programokra, állatkertbe, moziba, mekibe, vehess neki legalább lufit, valami kis játékot és jól érezhessétek kettesben magatokat. Biztos nagyon örülni fog az öcsid, hogy a nagytesója ennyire szereti! :)
18/28 anonim válasza:
Hogy van az hogy a 17 évesek egyszer azt várják el hogy felnőttként kezeljék őket, máskor meg gyerekként, mert gyermeknap van?
19/28 anonim válasza:
16:03
Ez furcsa? Egy felnőtt nem valakinek a gyereke?
Én 30 évesen is anyám gyereke vagyok.
20/28 anonim válasza:
16:03: Hogy van az, hogy a felnőttek felnőttként kezelik a 17 éveseket mikor házimunkáról, pénzről, feladatokról van szó (értsd meg, hogy nincs pénz rá; csinálhatnál ennyi idősen több mindent; elmehetnél dolgozni), de gyerekként, mikor a 17 éves szeretne mondjuk elmenni valahová..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!