Az emberek miért csak az agresszióból értenek? Miért szállnak rám/piszkálnak ha magamat adom?
Milyen ha magamat adom? Hát...nem tudom konkrétan jellemezni magam..egyszerűen normális vagyok szerintem. Bénázni nem szoktam, meg másokat sem szoktam bántani...egyszerűen ilyen vagyok, nem tudom milyen jelzővel lehetne jellemezni.
Hát, igen, végülis kárt nem csinál (azon kívül, hogy idegesít). De elég zavaró. Mostanában nem sportolok, így közkedvelt téma lett, hogy picit lett rajtam mit fogni. Persze nem vagyok kövér, csak a korábbi alakomhoz képest szedtem fel egy kis felesleget. És az a fura, hogy egy kövér ember piszkált mindig ezzel, míg odavágtam neki, hogy "te milyen vagy?" vagy valami ilyesmit, és ő sértődött meg, hogy nem áll velem szóba. Hát ezekre nem tudok mit mondani..tűrtem volna el tovább?..Sehogy sem jó.
Pontosan így vagyok ezzel én is.
Igyekszem kedves és türelmes lenni, de ilyenkor jönnek a b@sztatások. És tényleg nem értenek a szép szóból az emberek.
Már magamat adom. (Alapjába véve durva és bunkó vagyok.)
Ha így közelítek nincs csesztetés a másik oldalról. Érdekes!
Ha kedves vagyok, de b@sztatnak és visszaszólok, akkor nagyon meglepődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!