Mindig piszkálnak valamiért. Hogyan állítsam le őket?
Mit foglalkozol velük?
Én nem stresszelném magam a helyedben miattuk, látod, meglett az eredménye, a 200-as vérnyomásoddal, ami méginkább csökkenti a lehetőségeidet.
Szükséged van erre?
A helyedben nem tálalnék ki nekik semmiről se, hogy hova adtál be pályázatot stb. és főleg: nem panaszkodnék.
Mert vmi oka csak van, hogy csesztetnek.
Bocs, kérdező, most olvasom, hogy a szomszédaid is piszkálnak.
Na, nekik meg aztán végképp nem adnám meg azt az örömöt, hogy vájkálhassanak a magánéletemben.
Én beszólnék nekik pár mondatot:
- Mi a f... közötök van hozzám? Nézzétek a valóvilágot, az ilyen proliknak az való, vájkáljatok a villalakók életében!
- Halló, ébresztőőő! Válság van! Nagy a munkanélküliség, a legsz.rabb helyekre is 1000 jelentkező van!
- 2 hónap alatt talált az unokád munkát? Ideje volt már neki, 45 éves fejjel. Akkor még van 1 hónapom a kettőből! Ha már hencegtek, hozzátok a fizetési papírjait, majd akkor elhiszem, mennyit keres. Rossz lehet neki ha csak évi 300000 forintot jön össze.
Szemétségre hasonló választ kell adni. Hazudj. Ilyen esetben nem bűn (az ördögöt becsapni nem az). Mondd mindenkinek, hogy tőzsdézel (neten) és az a fő bevételi forrásod, ha találsz munkát, az meg csak a nyugdíj miatt kell.
Előző vagyok.
Az unokával hencegőtől még megkérdezném, hogy az onoka kit cidázott le azért az állásért? Vagy melyik rokon tuszkolta be valahova?
Nem vagyok höle, ez már csak így megy, vállalkozok, egy-egy jó megbízásért esetenként venni kell egy laptopot, agy ipadet ajándékba a kontaktnak, vagy az ismerettségi kört kell latba vetni még így is, hogy kifogástalanul dolgozunk.
Tudom nem a kérdésre válasz, de megértelek.
Engem hat nappal szülés után (császár, ikrek) anyós nekiállt minden szarért szekálni:
Miért a férjem vásárol be? (hat napos gyerekekkel menjek le influenzaidőben a boltba)
Miért nincs a munkásruhája kivasalva (minek?)
Egyáltalán, miért nincs kivasalva (örültem, hogy tudok mozogni)
Miért nem várom a férjemet meleg étellel haza (előző indok, plusz két gyerek. Bele kell tanulni)
Minek szoptatok (fogalmam sincs mennyi a tápszer, de az anyatej olcsóbb és jobb)
Indulok-e jövő hónaptól dolgozni!
Kábé három hónapig úgy jártam, mint aki becsinált. No comm.
Egy valamit tudsz csinálni:
Fel sem veszed, mosoly és bólogatás... Ezzel lehet őket kiidegelni
Megmondanád mi a szakmája annak az ipsének?
Off
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!