Mindig piszkálnak valamiért. Hogyan állítsam le őket?
Nagyanyám engem is b@sztatott egészen addig, hogy miért nincs munkám, amíg a pesten élő nővére fel nem hívta egyszer panaszkodni, hogy a kétdiplomás unokája nem talál munkát már hónapok óta. Akkor realizálódott benne, hogy nem a levegőbe beszélek. Mellesleg nem mindenki akar , vagy tud a fővárosba menni. két hónap még nem olyan sok. Én már 8 hónapja próbálkozok, de még havat lapátolni se hívtak be az önkormányzattól.
Kitartást!
Üdv!
Egy diplomás a keleti végekről...
2 hónap alatt 300.000 huh... bérgyilkos a csávó? :)
Amúgy nekem sincs munkám, mióta kijártam a sulit (május óta).
Alkalmazott nem tudok lenni (nem szeretetem ha irányítanak, ha én irányítom a főnököm, akkor meg kiba..nak)...
Általában engem is "piszkálnak" néha rokonok, barátok, néha pedig sksm (se kutyám se macskám) ismerősök. Mindig leállítom őket valahogy, jól tudok reagálni, ha beszólnak valamit :)
Pl. tegnap beszólt egy volt osztálytársam anyja... "Az én kislányom titkárnőnek ment a ... céghez és havi 130-at keres! Ehhez képest te otthon ülsz."
"Persze, ismerem a lányod, a 130-ban benne van az esti torna is, mert nem az esze miatt vették föl."
Nem tudott mit mondani oszt elment XD
20/F
Köszi a válaszokat.
Igazán fogalmam sincs mit tanult. Ja de: közgazdasági szakközépbe járt, de csak ennyi tudok.
De amúgy kezdek rájönni, hogy ez aki az unokájával b*sztat, sokat kamuzik. :D
Múltkor még azt mondta, hogy: hát igen, az ő unokájának könnyű elhelyezkednie, mert elvégzett vagy 5 iskolát. Kérdeztem, hogy van diplomája is? A válasza az volt, hogy igen persze hogy van. Rá pár héttel megint szóba került, és akkor meg már én hoztam fel, hogy van neki diplomája. Akkor meg már azt mondta, hogy: neeem nincs neki :D
De állítólag valami újságírói suliba is járt, most meg valami svéd ügyvédi cégnél dolgozik. De sokszor volt már, hogy ez az unokás ismerős lebuktatta magát, hogy összevissza beszél, szeret nagyot mondani. Máskor pl volt olyan, hogy azt mondta hogy a fia egy nagy cégnél dolgozik, targoncás, pakolja a mosóporokat. Máskor meg azt mondta, hogy rendszergazda :D
Áhhh
Hát én érettségizett pék-cukrász vagyok. Kismama.
Jelenleg nyelvet tanulok.
Szerintem sokkal szarabb lesz nekem.
Kitarás. Pont az ilyen negatív infonénik cseszik el az ember önértékelését!
Egy régi válaszban olvastam, de nagyon jó szöveg és ide is passzol:
Vedd be a leszarom tablettát, de kettesivel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!