A szüleim azért piszkálnak, mert sehova sem járok, máskor pedig az a baj, hogy ha elmegyek valahová. Más valaki ilyen helyzetben?
A testvérem sokat jár el itthonról (persze mértékkel és amellett viszonylag jó tanuló) és neki is állandóan beszólnak.
Nekem régen az a volt a baj, hogy sehova sem jártam most pedig az a baj, hogyha eljárok valahova.
Persze ez csak akkor baj, hogyha rájuk jön valami.
Ilyenkor melyik a jobb? Elmenni itthonról és nem foglalkozni velük vagy pedig itthon maradni?
ismerős helyzet.. hogy ha itthon vagyok mondják h miért nem megyek ki, ők fiatalon mindig kint voltak.. amikor ki akarok menni akkor meg mindig h már megint mész? nehéz ezen kiigazodni.. bocsi az OFFért, igazából ilyenkor én sem tudom mi a jó döntés..
15/L
13-14 évesen olyan posszanat voltam, h anyám azon parázott, hogy a nyakán maradok, sehova nem fogok járni.
ehhez képest 16 évesen meg kellett szöknöm egy koncertre :D
A válasz megírásának időpontja: ma 15:55
A testvéremet leordította édesanyám csak azért, mert anya megkérdeztem a tesómtól, hogy mi a baja (szomorú volt) és a tesóm megmondta neki, hogy megbántotta.
Én is mondtam neki valamit (az most mindegy, hogy mit) és úgyszint leordított sőt még le is hordott egy haszontalan r*bancnak.
Hát ezért nem próbálok (próbálunk) meg a szüleinkkel semmit nem megbeszélni. :(
Talán kérdezd meg a szülőket, hogy mit szeretnének, hogy hova járjál.
Azt sztem biztos nem fogják mondani, hogy menj a discóba, a kocsmába, vagy a haverokkal csavarogni.
Esetleg azt fogják mondani, hogy menj el a könyvtárba, a hittanórára, a dalárdába.
Nem irigyellek. Nálunk is hasonló a helyzet pedig már 19 éves vagyok. Le kell nyelni a békát és arr kell gondolni biztos nehéz látni, hogy már kezdesz felnőni és nélkülük is el tudsz menni valahova.
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!