Baj, ha valaki az allatokat jobban szereti, mint az embereket altalaban vagy meg a sajat csaladjanal is jobban?
Nagyon felkaptátok most ezt a témát.
Igen, van olyan. Én a macskámat jobban szeretem pl. az apámnál. Egész életemben leszart, megbántott, ott b*szott ki velem ahol tudott. Igen, jobban szeretek egy állatot nála. És akkor mi van?
Hát én már elég közel járok ehez!:) A szüle4immel nincs jó kapcsolatom, a barátnőim közül az egyiket ritkán látom, a többivel meg kérdéses a viszony és sulin kívül velük se találkozok túl gyakran. Van egy barátnőm aki pedig a suliban gyakran le se sz*r. Nos ezek mellett a kutyám, hörcsögöm nem bánt meg megvigasztalnak, és értük élek... És ha úgynézzük én a kóbor/menhelyi állatokat jobban tudom sajnálni mint a hontalan embereket mert, az emberek maguk miatt vesztették el az otthonukat míg az állatok az emberek miat...
Amúgy szerintem semmi baj azzal ha valakinek az állatai a legfontosabbak hiszen ők szeretnek a legjobban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!