Hogy illik karácsonykor egy kapcsolatban a fiu családjánál vagy a lány családjánál kell tölteni a szent estét?
Semmi sem kell.
Tölthetitek külön, mindenki a saját családjánál, vagy 24-én az egyik, majd 25-én a másik családnál.
Ahogy nektek jól esik és ahogy meghívnak.
na igen!külön...az a helyzet h mi együtt lakunk de nem vagyunk házasok de még csak jegyesek sem.kettesben a karácsony csak azért nem jó mert sportolóként mindketten távol lakunk a családtól!
az a helyzet h engem nem annyira bir a barátom anyukája(szokásos anya-menye dolog)és én így oda nem szivesen mennék a szeretet ünnepén.ráadásul ö nem is hívott meg.Viszont anyukám már meghívott minket!ami még sztem a mi családunk mellett szól az az hogy míg a barátom szülei többször is eljönnek minket látodgatni addig az enyém sajnos nem tud mert dolgoznak és nincs igy szabad idejük meg az anyagi háttér se olyan h tudjanak jönni.
Valószínűleg külön fogunk karácsonyozni mert nem sikerül megegyeznünk.
köszönöm a válaszokat!
mi kapcsolatunk elején úgy voltunk,hogy szentestét mindenki otthon töltötte a saját családjánál.
Most már úgy van,hogy én szüleimhez megyünk este, vacsora,ajándékbontás stb, aztán később átmegyünk párom családjához. szerencsére megoldható,mert egy faluban élünk.
25.-ét pedig az én nagyszüleimnél töltjük (párom nagyszülei sajnos már nem élnek).
21/L
én is úgy gondoltam hogy a szentestét nálunk majd másnap elmegyünk hozzájuk és ott is egy kari.sajnos nem laknak ők olyan közel hogy megoldhatnánk azt h kicsit itt kicsit ott.
az a baj hogy nekem ez nagyon fontos lett volna ha ö is ott lesz velem,mert mindenki ott lesz aki fontos nekem,még a két volt lakótársam is akikkel 5 évig éltem együtt míg nem költöztem össze a barátommal és akikkel már szoros baráti kapcsolatunk lett.(ök nincsenek jóba a családjukkal és h ne egyedül karácsonyozzanak mindig meghivjuk öket hozzánk)és szeretem volna ha ö is eljön mivel én azért költöztem hozzá hogy ne kelljen kölün lennünk sokat és azt hittem h ekkora áldozat után ez a minimum h eljön hozzánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!