Lányok, ti ezt hogy mondtátok el a szüleiteknek?
felhívtam telefonon, és bejelentettem neki :D nem hiszem, h sokan megtették ezt rajtam kívül.
az ok csupán annyi, h nagyon odavoltam a srácért, és örültem, h megtörtént. anyám kicsit lesokkolódott, aztán röhögött egyet.
17 éves voltam akkor.
Nem mondtam el neki, de nem is fogom. :) Pedig már lassan két éve, hogy megtörtént az első. Azt se mondtam meg neki, hogy gyógyszert szedek, csak szépen beletúrt a táskámba a nyári szabadsága alatti takarításban és megtalálta az egyik rekeszben. (Nem kutakodott, pakolt.. én meg rendetlen vagyok és szemét volt a táskámba..) Azóta úgy csinál, mintha nem is szedném. Pénzt sem kapok rá, hogy figyi, akkor váltsd ki.
Féléve vagyok együtt a párommal.. Hivatalosan a koleszban egy szint választott el minket. (nem hivatalosan nála aludtam már az elejétől kezdve, azóta már hivatalosan is közös kolesz szobánk van) De ennek ellenére sem hiszem, hogy eszébe jut valaha is, hogy már esetleg megtörtént.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!