Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti ezt hogy mondtátok...

Lányok, ti ezt hogy mondtátok el a szüleiteknek?

Figyelt kérdés
Hogy mondtátok el,hogy lefeküdtetek a barátotokkal? Vagy előtte megbeszéltétek velük? /nincs ilyen problémám,csak érdekelne/
2011. máj. 12. 15:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mármint az első az aktuális fiúval. De egyikkel sem ugrottam egyből az ágyba. A szüzességemet 1,5 év járás után vesztettem el. 18 éves korom után.
2011. máj. 12. 15:24
 12/22 anonim ***** válasza:
24%
Sosem mondtam el,gondolom abból hogy együtt is aludtunk sejthette (16 voltam,mehettem mindig mindenhová azzal a kitétellel,hogy a továbbtanulós tárgyaim 5-ösök legyenek)
2011. máj. 12. 15:25
 13/22 anonim ***** válasza:
26%
Megkértem,hogy kísérjen el a nőgyógyászhoz fogamzásgátlót íratni.
2011. máj. 12. 15:26
 14/22 anonim ***** válasza:
57%
én sose mondtam el ,h képzelj megtörtént -.- sztem ez magánügy,ugyanúgy ők is fiatalok voltak.
2011. máj. 12. 15:33
 15/22 anonim ***** válasza:
78%
Nem mondanám el, nem hiszem hogy be kell jelenteni az ilyesmit. Gyanítom x együtt töltött idő után maguktól is sejtik.
2011. máj. 12. 15:33
 16/22 anonim ***** válasza:
Én sem mondtam el. Szerintem sem kell bejelenteni, csak megkérdeztem, hogy ott aludhatok-e és egyből mondta hogy de vigyázzunk meg ne legyünk felelőtlenek, pedig azt nem is mondtam hogy le szeretnénk feküdni egymással... de a szülők sem buták :)
2011. máj. 12. 16:23
 17/22 anonim ***** válasza:

Az én kapcsolatom is nagyon jó volt (még mindig az) anyukámmal. Sokmindent meg is beszéltünk, de ezt nem jelentettem be neki.

Viszont, mikor érzékelte, hogy van barátom, és időben ott tartok, és beszéltünk is terhességről stb. Akkor egyszercsak elő állt a tablettával és tudtuk mindketten mire való, miért adja. De a nagy dátumot nem tudja, nem is kell tudjuk. Ha nem is mondod el, nem kell lelkiismeretfurdalásod legyen, hogy most akkor nem vagytok már oly jó kapcsolatban. Dehogyis ! Semmi köze hozzá. Valószínűleg ő sem várja el. Fura is lenne valahogy ezt hallani a gyerekemtől. Én is szoktam agyalni, majd a kislányunk amikor, de belegondoltam, nem várnám el, hogy megmondja. Felvilágosítom majd lépésről lépésre menetben, és ez igen magánügy szerintem, még ha kíváncsiak is vagyunk.

Legfeljebb, ha már kész kezdessz lenni erre, akkor megkéred, hogy vegyetek együtt tablettát, vagy valami védekezőt, és abból tudni fogja kész vagy erre, de akkor sem kell a dátumot tudnia. Még örül is, hogy óvatos vagy, nem akarsz kismamán hazaállítani.

Sok sikert

2011. máj. 12. 16:27
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem mondtam el, pedig jó kapcsolatom van vele. De valahogy nem éreztem, hogy be kellene számolnom róla.
2011. máj. 12. 16:44
 19/22 anonim ***** válasza:

Én mindig is jó kapcsolatban voltam a szüleimmel,testvéreimmel,de senki nem tudott arról,hogy én mikor,és kivel voltam együtt először.

Amikor megtörtént,másnap reggel Anyám azt mondta,spontán módon,hogy amíg nem megyek férjhez,addig maradjak ártatlan. Apám erre rávágta: kislányom,felőlem csinálhatod,de ésszel,közép időbe ne!

Soha nem felejtem el Apám mondatát :)

Bár jó fejek az Őseim,de nem tudták meg soha,ki volt az első olyan ffi. az életembe,akivel lefeküdtem.

Azóta mint 2 lányos anyuka úgy látom a dolgokat,hogy amikor a lányaim betöltik az általuk "érettnek" vélt kor,tudni szeretnék arról,ha valakivel le szeretnének feküdni,hogy a védekezésről ne feledkezzenek meg-mert akkor irány a nődoki,és a fogamzásgátlás.

Üdv: 2 lányos anya.

2011. máj. 12. 18:09
 20/22 anonim ***** válasza:

Én sem mondtam el. Egyszerűen megkérdeztem tőle, hogy a barátomnál aludhatok-e. Ő egyből levágta mi a szitu és csak annyit mondott, hogy jó, de akkor vigyázzatok.

Rá egy héttel meg elvitt nődokihoz fog.gátlót felíratni. Nem csináltunk belőle ügyet.

2011. máj. 12. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!