Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit higgyek? Mit is kéne...

Mit higgyek? Mit is kéne tennem? Vajon igazat mond?

Figyelt kérdés

a barátom aztmondta nekem hogy nincs semmilyen közösségi oldalon csak 1en.

erre ma kiváncsiságbol utánanéztem és fentvan egy másikon, fel is van töltve neki 3kép.

0ismerőse van.

Csak alapadatok vannak fent neki. tegnap regisztrált éjjel, tehát nem ma hajnalba hanem tegnap hajnalba.

Küldtem neki egy smst hogy ez mégis mi, mert tegnap találkoztunk, de beszélgetnünk kellett kettőnkröl, és ezt nem mondta.

beismerte hogy ő csinálta mert meg akarta nézni a haverja msn cimét, és ugygondolta regisztrál és irja hogy egy ismerőse sincs (jo ez igaz) és mondja hogy nem tudja minek rakott fel képeket, de ő éjjel tuti nem lépett be mert éjjel alszik.

Érdekes az adatok szerint mégis fél1körül rakta fel a képeket és negyed1kor regisztrált... most vajon hazudik?

Ő azt mondja sosem nézne engem hülyének, és őszintén bevallva tegnap elfelejtette mondani, mert fontosabb dolgokról beszélgettünk. De ő ezzel nem akart engem megbántani és semmi hátsó szándéka nemvolt a regivel.

És akkoris aztmondja hogy ÉJJEL MÁRPEDIG NEM GÉPEZIK, TÉNY HOGY Ő REGISZTRÁLT, DE MONDHAT BÁRMIT AZ ADATOK ELLENE SZÓLNAK, DE Ő AKKORIS KIÁLL AZ IGAZA MELLETT HOGY MÁRPEDIG Ő NEM LÉPETT BE ÉJJEL.

Fogalmam sincs mit higgyek:(

2011. máj. 12. 13:28
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Azt megkérdezhetem, hogy te fent vagy-e ilyen oldalon (ha már meg tudod nézni, mikor lép be és mit csinál, akkor biztos), milyen célból, és hány ismerősöd van? Milyen képeid vannak kitéve?

Akik bejelöltek, te meg visszajelölted, azt mind le...optad, vagy lefeküdtél velük? Még mindig csalod velük a barátod? A csajokkal is?

Mikor léptél be utoljára és miért? Kinek írtál, és különben is: aki megnézte a képeid, azzal minddel csalod.

Jó lenne, ha törölnéd magad mindenhonnan, beleértve a családfád is.

Tudod mit csinálj? Állj fejre és f..osd le magad!

2011. máj. 12. 13:55
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Úristen! :S

Te normális vagy ???

Más örülne ha csak ennyi "baja" lenne! :S

Mióta vagytok együtt? Nem hiszem hogy túl rég,mert még veled van! :S

Ja és gratulálok hogy 18 évesen ennyi eszed van.

2011. máj. 12. 13:59
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

szedsz vmilyen gyógyszert? sztem most elfejtetted bevenni.

azért nem mondta el a regisztrációt mert már most is nyomozol utána és mindenen pattogsz.

2011. máj. 12. 14:03
 24/32 A kérdező kommentje:

igen én vagyok dedós, talán nem lennék ilyen hisztis ha ŐSZINTE lenne velem.

Nem jut eszébe senkinek se hogy azért vagyok bizalmatlan mert hazudik? Ha valaki hazudik és rajtakapom utána meg letagadja akkor mégis hogy bizzak meg benne?

Szerintem Ő A HÜLYE ÉS NEKI KÉNE GYÓGYSZERT SZEDNIE HAZUGSÁG ELLEN

2011. máj. 12. 14:07
 25/32 anonim ***** válasza:
80%
:D...
2011. máj. 12. 14:09
 26/32 anonim ***** válasza:
80%
Hát, úgy legyen xD
2011. máj. 12. 14:10
 27/32 anonim ***** válasza:
84%
Én is hazudnék neked, ha tudnám, hogy így hisztizel minden apróság miatt. Igaza van a csávónak.
2011. máj. 12. 14:12
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

ma kisütött a nap ergó megcsalt a barátomXD

próbáltam hasonlatot írni.

jóhogy hazudik neked ha nyomozol utána.

2011. máj. 12. 14:20
 29/32 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

Egy piszlicsáré hülyeség miatt vertél ki balhét, már az a probléma, hogy így kémkedsz utána.

Na és ha fent van? Nem szexpartner keresőn van.

Gondolom úgy kérdezted mintha vallatnád, ilyenkor természetes hogy a férfiak hátraarcot vágnak. Lehet, hogy befosott hogy ha így nekiesel, akkor azért mit kap, ha kiderül hogy fent van...

Kedves Kérdező! A hiba az Ön készülékében van, még akkor is ha ezt nem hiszi el...

2011. máj. 12. 14:22
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
ennyire zizi senki sem lehetXD
2011. máj. 12. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!