Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit higgyek? Mit is kéne...

Mit higgyek? Mit is kéne tennem? Vajon igazat mond?

Figyelt kérdés

a barátom aztmondta nekem hogy nincs semmilyen közösségi oldalon csak 1en.

erre ma kiváncsiságbol utánanéztem és fentvan egy másikon, fel is van töltve neki 3kép.

0ismerőse van.

Csak alapadatok vannak fent neki. tegnap regisztrált éjjel, tehát nem ma hajnalba hanem tegnap hajnalba.

Küldtem neki egy smst hogy ez mégis mi, mert tegnap találkoztunk, de beszélgetnünk kellett kettőnkröl, és ezt nem mondta.

beismerte hogy ő csinálta mert meg akarta nézni a haverja msn cimét, és ugygondolta regisztrál és irja hogy egy ismerőse sincs (jo ez igaz) és mondja hogy nem tudja minek rakott fel képeket, de ő éjjel tuti nem lépett be mert éjjel alszik.

Érdekes az adatok szerint mégis fél1körül rakta fel a képeket és negyed1kor regisztrált... most vajon hazudik?

Ő azt mondja sosem nézne engem hülyének, és őszintén bevallva tegnap elfelejtette mondani, mert fontosabb dolgokról beszélgettünk. De ő ezzel nem akart engem megbántani és semmi hátsó szándéka nemvolt a regivel.

És akkoris aztmondja hogy ÉJJEL MÁRPEDIG NEM GÉPEZIK, TÉNY HOGY Ő REGISZTRÁLT, DE MONDHAT BÁRMIT AZ ADATOK ELLENE SZÓLNAK, DE Ő AKKORIS KIÁLL AZ IGAZA MELLETT HOGY MÁRPEDIG Ő NEM LÉPETT BE ÉJJEL.

Fogalmam sincs mit higgyek:(

2011. máj. 12. 13:28
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
90%

Jaj, te vagy az a csaj, aki pár kérdéssel feljebb azon kattog, hogy a pasija belájkolta egy csaj képét a facebookon és most biztos megcsalja? :D :D :D

Gáz vagy, remélem megunja és otthagy a francba. NŐJ FEL!!!

2011. máj. 12. 13:39
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan, mi a francért ekkora katasztrófa, hogy regisztrált egy oldalra?

Még a média tanárom is fent van facebook-on, pedig szidja állandóan...

Egyszerűen nem értem. Az oké, hogy azon kiakadsz hogy "hazudott", de hogy ezen... és hogy a fenébe lehet ebből arra következtetni hogy megcsal?

Öregem vagy te kamuzol azzal a 18 évvel, vagy én voltam 12éves koromban túlérett...

2011. máj. 12. 13:39
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Kinek mit jelent az éjjel...

Ilyen ostobaságokon agyalsz, kombinálsz, még te pattogsz, hogy leírta magát, és becsapott, mert nem számolt be minden lépéséről másodpercre pontosan, és nem tudja fejből, milyen képet rak ki és blablabla...

Szerintem meg pont te írtad le magad végleg, és kifejezetten megérdemled, hogy kidobjon a fenébe, te meg egyedül maradj.

Az ilyen hisztérika, aki ilyen rosszindulatúan tud kombinálni egy fi.ngásból is, nem alkalmas semmilyen párkapcsolatra.

Hogy te mit higgy, azt nem tudom, de én azt hiszem, egy idióta vagy, ha ilyesmi miatt képes vagy patáliát csapni... fő téma: beszélni kell a kapcsolatotokról... meg fontos téma.... ááá, és már 2x2 centis kockákra vágtalak volna, és feletetlek a halakkal.

2011. máj. 12. 13:40
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Es ha fent van az miert baj? El akarod tiltani a haverjaitol?
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg akar csalni, közösségi oldal nélkül is megteszi. De ha meg így rátelepszel, akkor nem sokáig lesztek már együtt.
 16/32 anonim ***** válasza:
72%
Ezek után muszáj lesz letörölje magát,hogy ne skubizd folyton mikor lépett be.... -.-
2011. máj. 12. 13:41
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Most mit pattogsz, hogy becsapott???

Banyek, hát regelt, ő le..ja, mikor, te meg ezen idegelsz egy napja.

Erősen kösd magad a hátára, még azt is tudni fogod, hogy mikor sz..ik. Ezt viszont nem úgy hívják, hogy barátnő, netán szerelem, ezt csak úgy nevezik, hogy KOLONC.

Legközelebb összefuttok pár ismerőssel, majd így fog bemutatni: Béla, Dezső, ez itt a koloncom.

2011. máj. 12. 13:43
 18/32 anonim ***** válasza:
92%
Nem csodálom, hogy még nem feküdt le veled...
2011. máj. 12. 13:44
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
(Éljen, ez a jelenkor felelős nagykorú állampolgárja.)
2011. máj. 12. 13:47
 20/32 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

13:47

A jó hír hogy szaporodni valószínűleg nem fog, mert az ilyentől menekülnek a pasik.

2011. máj. 12. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!