Mit higgyek? Mit is kéne tennem? Vajon igazat mond?
a barátom aztmondta nekem hogy nincs semmilyen közösségi oldalon csak 1en.
erre ma kiváncsiságbol utánanéztem és fentvan egy másikon, fel is van töltve neki 3kép.
0ismerőse van.
Csak alapadatok vannak fent neki. tegnap regisztrált éjjel, tehát nem ma hajnalba hanem tegnap hajnalba.
Küldtem neki egy smst hogy ez mégis mi, mert tegnap találkoztunk, de beszélgetnünk kellett kettőnkröl, és ezt nem mondta.
beismerte hogy ő csinálta mert meg akarta nézni a haverja msn cimét, és ugygondolta regisztrál és irja hogy egy ismerőse sincs (jo ez igaz) és mondja hogy nem tudja minek rakott fel képeket, de ő éjjel tuti nem lépett be mert éjjel alszik.
Érdekes az adatok szerint mégis fél1körül rakta fel a képeket és negyed1kor regisztrált... most vajon hazudik?
Ő azt mondja sosem nézne engem hülyének, és őszintén bevallva tegnap elfelejtette mondani, mert fontosabb dolgokról beszélgettünk. De ő ezzel nem akart engem megbántani és semmi hátsó szándéka nemvolt a regivel.
És akkoris aztmondja hogy ÉJJEL MÁRPEDIG NEM GÉPEZIK, TÉNY HOGY Ő REGISZTRÁLT, DE MONDHAT BÁRMIT AZ ADATOK ELLENE SZÓLNAK, DE Ő AKKORIS KIÁLL AZ IGAZA MELLETT HOGY MÁRPEDIG Ő NEM LÉPETT BE ÉJJEL.
Fogalmam sincs mit higgyek:(
szerintetek megcsal, vagy van más csaj a képbe?:(
És vajon hihetek neki?:(
Irja smsbe hogy sosem nézne engem hülyének, és mostmár lehúzza magát a wc-n mert elcseszi a dolgokat, pedig semmi bántás nincs mögötte. És nagyon jólérzi magát velem, és nem akar elveszíteni, és semmi oka nem lenne hazudni nekem...
TÉNYLEG CSAK ELFELEJTETTE MONDANI? ezek után bízzak benne?:(
vajon megcsal???:(
nem arra következtetek hogy HAZUDIK NEKEM ÉS NEM ŐSZINTE, HOLOTT Ő KÉRI H BIZZAK BENNE. és igy hogyan????????
és miért kell letagadni? előrébb lenne vele ha elmondaná
18vagyok, ő 19 de ezek szerint ő se értelmesebb, ha azthiszi hazugsággal többre megy
Amit én tennék:
Egyelőre nem forszíroznám tovább, úgy tennék, mint aki hisz neki. De: rendszeresen "ellenőrizném", és ha folytatná, akkor sem hoznám szóba nála, csak egyszerűen szakítanék vele.
Én a helyében sürgősen elgondolkodnék hogy folytassam-e a továbbiakban a kapcsolatunkat.
Nem párkereső oldalra regisztrált. Komolyan, te így nyomozol utána?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!