Nem tudom mi tévők legyünk. Menjen, vagy maradjon?
Ott kezdem, hogy mostanság nem jövünk ki a pénzünkből. Főleg, hogy itt volt a tél, na meg pont télre költöztünk el albérletbe a kislányunkkal. Folyamatosan mínuszba vagyunk.
Adódott egy lehetőség, hogy a férjem elmenne Balatonra dolgozni idény munkára. Nagyon jól keresne. Csak ott van a hiba, hogy kb 5 hónapig haza se tudna jönni, mert igazából minden nap dolgozna. Jelenleg 8 hónapos a kislányunk, és 13 lenne, mikor hazajön. Úgy gondolom ennyi idő után meg sem ismerné az apukáját. Na meg nekünk is iszonyú nehéz lenne kibírni azt az 5 hónapot.
De nagyon-nagyon szükségünk van a pénzre, mert így ha elmenne, akkor végre vehetnénk egy saját házat, és annak törlesztenénk a hitelét, nem pedig az ablakon dobálnánk ki a pénzt, mint itt az albérletbe.
De 5 hónap!!!!! Igaz már arra is gondoltam, hogy ha itthon hagyná a kocsit, legalább havonta elmennénk meglátogatni őt.
Igazából jelenleg nem látok más kiutat a gondjainkból.
Nagyon nehéz döntés, légyszíves mondjátok el a véleményeteket, ti hogy döntenétek?!
Köszönöm.
Szia ! Én a Balaton-nál lakok, ez a hely a legideálisabb egy kisgyerekes anyának. Miért nem mondjátok fel az ottani albérletet és költöztök arra az 5 hónapra ide? Friss levegő, szép környezet, rengeteg kismama..
Biztos találnál olyat akivel jól kijössz.Ahol én lakom egy egy szobás nappalis lakást már 35e -től lehet bérelni (újat)Sok sikert!
Szia
Nem tudom hogyan mondjam meg kíméletesen így egy az egyben megírom.
Én azt javaslom ,hogy engedd el a férjed ,hogy menjen dolgozni.Az autót ,ha lehet adjátok el minél hamarabb fizessétek a hitelt belőle.Nem hiszem ,hogy annyira nagyon szükséges egy autó főleg ,hogy ha ennyire nagy bajban vagytok.Létezik vonat is így akár azzal is elmehetnétek.Tudom ,hogy macerásabb lenne az élet ,de annyira nem hiszem ,hogy kell az az autó.
Minden jót kívánok!
Miért kellett leszavazni azért, mert megkérdeztem, miért akarnak belevágni egy hitelbe, amikor munkájuk sincs????
A fene se érti az embereket!
Megmondom őszintén azért nem akarom már eladni az autót, mert 3-4 havi részlet hiányzik, hogy azt mondhassuk végre, hogy a miénk. Már 3,5 éve fizetjük, rengeteget költöttünk rá, és már a töredékét nem kapnánk érte, mint amiért megvettük. És akkor még nem számolom, hogy mennyit költöttünk rá. Jó persze egy kocsira mindig akad mit költeni. De ha bármi baj van a kicsivel, vagy csak a nagyszülőket akarjuk meglátogatni, nagyon jól jön.
Egyébként lehet eladnám, ha csak az elején tartanánk a törlesztőjének.
Én senkit nem szavaztam le, mindenki segíteni próbál, így mindenki zöld kezecskét kapott tőlem.
Egyébként most nézegetem hogy mennyiért lenne ott albérlet. Hátha...
Lesz elvétve 1-1 szabadnapja, de mi kb 3,5-4 órányira lakunk onnan. Hazajön 1-2 órára, és már indulhatna is vissza. Annak nem sok értelmét látom. Meg nem olcsó mulatság, ráadásul ki se pihenné magát. Ezért lenne célszerűbb nekünk menni.
Amúgy szinte tényleg fizikailag képtelenség, dehát ilyenek a maszekok mint tudjuk.
Kedves utolsó! Balatonlellére menne egy pékségbe. Nem tudom hogyan tudnál segíteni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!