Kinek van még nagypapa-hiánya?
Sosem volt nagypapám és mintha most hiányozna.
sokszor nézem az idősebb nagypapa korúakat ha meg észreveszik akkor meg félreértik és így elég cikis.:/
Másnak sincs nagypapája?:S És nem hiányzik?
19
hogy őszinte legyek az is rátesz egy lapáttal, félig meddig én is apahiányos vagyok
azt sem tudom hogyan lehet egy idősebb emberrel beszélgetni mert olyan külön világnak tűnik az egész.
:O
nekem az egyik meghalt a másik meg elhagyta a családot így sosem ismertem egyiket sem. persze a másik halott nagymamám is hiányzik sokszor úgy gondolom, ha ismertem volna egészen más lenne a helyzetem.
talán azért érzem a hiányát jobban egy nagypapáénak, mert a másik nagyimmal jóban vagyok meg anyával.
Nekem is nagypapa hiányom van, bár én ismertem az egyiket.
Akit ismertem olyan igazi papa volt. Sokat játszott velünk, énekelt nekünk, szeretett minket nagyon. Nála jobb ember sztem nem sok van, és már fiatalon is ilyen volt azt mondja a mamám. Sokszor az jut eszembe, hogy mennyire jó lenne ha egyszer ilyen férfit küldene az ég nekem...
A másik papámat nem ismertem, róla az apukámtól csak jót hallottam, nekem ő olyan "megfoghatatlan", mintha valami bálvány lenne. Biztos azért mert csak jót hallottam róla, de nem ismertem.
Az idősekkel meg lassan, érthetően kell beszélni.
Nekem mindkét nagypapám él. Egyikkel különleges viszonyom van, hiányoznának ha nem lennének
20-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!