Beengedtek termékbemutatós emberkéket a házatokba?
Vagy eljártok ilyen helyekre? Mi a véleményetek azokról, akik ilyenekre áldozzák idejüket/pénzüket?
Párom meséli, hogy de jó a szüleinek, jönnek hozzájuk termékbemutatóra és ingyen kapnak majd samsung telefont. Elhiszi valaki, hogy tényleg ingyenes? :)
63%-os:
Még nem kapták meg a telefont, csak mondták, hogy azt fognak kapni. :)
Azóta jártam náluk. Mondták, hogy egyébként engem a párommal, szóval a fiukkal együtt be akartak ebbe szervezni (mert a házukban akarták tartani, és több szomszédot, ismerőst meghívni erre), csak hát mi sajna épp dolgozunk akkor. Közöltem velük, ha nem dolgoznék sem mennék ilyenre, mert ostobaságnak tartom, átverés az egész, én ilyen szemeteket nem vásárolok. Erre mondja anyuka: "Venni nem is muszáj, csak meghallgatni". Mondtam, hogy meghallgatni sem fogom. Elmeséltem neki, hogy ez úgy megy, hogy egy mondjuk 5ezer ft értékű terméket akár 100 ezerért is eladnak (lásd: bóvli edénykészletek). Szerinte ez azért nem így van. :) Mondja nekem az, aki olyan padlógőzölőt akart venni 200ezerért, ami vízzel működik, szóval valami k*rvajó technológia. XD És még azt hitték, olcsón megússzák... Közben dugig vannak adóssággal, és ilyenre akartak költeni, végül a párom felpakolta a cuccost és visszavitte, így nem kellett kifizetniük.
Utána az ebéd alatt arról beszélt, hogy van valami mittoménmilyen lámpa, ami biztosan jó, mert ezt neki olyan mondta, aki árult ilyet. Hát azt hittem, beszarok a röhögéstől és egyben a fejemet csaptam volna az asztalba. :D Ez ám az érv!
A telefonos bemutatóról annyit, hogy a bemutatósok végül a bemutató napján az utolsó pillanatban lemondták az egészet és azóta sem jelentkeztek. :) Szóval asszem após lemondhat a telcsiről, bár szerintem is max. akkor kapták volna meg, ha pár 100 ezer értékben vásárolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!