Voltál már termékbemutatós buszos kiránduláson? Milyen tapasztalatod, véleményed van/volt róla? Kivel mentél?
Párszor voltam.
Ma már nem hoznak lázba a kínálatukkal.Rengeteg bóvlit kínálnak erőszakosan, amit máshol harmad áron megkapok.
A garanciájukat nem lehet érvényesíteni.
Próbáld ki, de csak akkor vásárolj, ha nem számít ha kidobod a pénzt az ablakon.
Kirándulás oldaláról nézve pedig eléggé megalázó utazás.
Voltam négyszer, nem bántam meg, csak most már nézném, milyen messze van a célállomás, nagyon távolra fárasztó.
Nem vásároltam semmit, amit ajándékba adtak cuccokat, azok tökéletesen működnek, ezek azok, amik fel vannak tüntetve a szórólapokon.
Egyszer egy nagyon gyönyörű élményparkszerű valamiben voltaunk, ahol volt étterem, medence, mindenféle állatot meg lehetett simogatni, sőt faházakat is lehetett bérelni.
Másik alkalommal 4 brazil táncosnő ropta ebben a flitteres jelmezben, aminek fej- és farokrésze is van. Kézen is fogtak és kivittek közéjük táncolni. Máskor egy sóbányát néztünk meg és negyedik alkalommal meg a tapolcai barlangfürdőt. A kaja, amit kaptunk, nem felnőttadag, dehát erre is számítottam, nem ért csalódás ezzel.
44 éves férfi vagyok, a lényeg az, jól kell megválasztani, hová mész, milyen messzire és mit kapsz ajándékba.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Az utolsó válaszolónak külön megköszönném a részletes válaszát!
Ó, dehogy én szervezem, akkor pont ráértem, mert megszűnt a munkahelyem, ha én szervezném, akkor a termékeket dicsértem volna, nem? Azokról nem írtam, mert előttem leírták, hogy drágák és bóvlik, nekem is ez a véleményem.
Jól meg kell választani, hová mész, milyen messze van és mit kapsz ajándékba, vásárolni hülyeség.
Türelmesen meg kell hallgatni az előadást, közben vannak szünetek, ki lehet bírni. Most van rendes melóm megint, most én sem szánnék rá időt és energiát, az az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!