Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Szórólapon hirdetett, postalád...

Szórólapon hirdetett, postaládákba bedobott termékbemutatós kirándulásokról van valakinek tapasztalata? Van idő megnézni a várost, látnivalókat?

Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 13:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer mentem a párommal ilyen kirándulásra,mikor felszálltunk a buszra,a sofőr meglepődve kérdezte,h maguk is a kirándulásra jönnek?!?-gyanakodva mondtuk,h igen...aztán szétnéztünk a buszon,és láttuk,h az átlag életkor kb 72 év :O

Megérkeztünk egy faluba,ott volt a termékbemutató,ami az ebéddel együtt 5(!) óra volt(ebből az ebéd kb 20perc,és volt 2*10 perc cigiszünet) :S (előtte nézelődtem a neten és azt olvastam,h annál a cégnél ált. 3*45 perc szokott lenni a bemutató...pff akkor nem annyi volt!

Ebéd után 2 óra buszozás a beígért városba,ott választani(!) kellett a szórólapon írt 2 program közül...végül az egész bagázs egy helyre ment,mert az öregek nem akartak szétszakadni... kérdezte a sofőr,h 2és fél óra elég lesz?erre elkezdtek hőbörögni,h akkor milyen későn érünk haza!!!

-hajjaj itt nálam végleg betelt a pohár,h végig ültem azt a hülye termékismertetőt,kibírtam azokat a hülye előadókat,erre rohanni kell haza:S:S:S- végül is 1,5 órát engedtek az öregek...

-úgy vettem észre,h ők jól érezték magukat (bár a program nagyon nem érdekelte a többséget,sőt vásárolni se vásárolt a nagy többség,de kórusban felelgettek az előadók kérdéseire,nevettek az erőltetett poénokon,nézegették ki kapott szebb ajándékot,és jól elbeszélgettek egymással a buszon :)

ez csak egy kirándulás volt a sok közül,lehet máshol több idő van a városnézésre,a beígért programra,de itt nem volt:S

2010. szept. 7. 15:57
 2/4 anonim válasza:
Anyu volt,de ő már nyugdíjas,ráér.Volt egy kis városnézés,de az idő nagy része a bemutatóra ment.Kaptak ebédet,az állítólag finom volt.Ajándékot is kapott.Egy teflonedényt,ami első használat után karcos lett és eldeformálódott.Meg még két kis apróságot,Hát,én nem hiszem hogy mennék,nem nagyon éri meg és nem bírnám végigülni az unalmas bemutatót.Ez tényleg csak annak a korosztálynak való,akinek már jobb dolga tényleg nincs.
2010. szept. 7. 16:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnos ezt a korosztályt lehet "palira venni " a termékek megvásárlásánál.
2010. szept. 7. 20:46
 4/4 anonim válasza:
Én járok ilyen termékbemutatokra és nagyon unalmas ahogy az 1 es válaszadó mondja mikor megérkezünk kezdödik a termékbemutató valamelyik elöadónál bizony délelöt 10:00 -14:00 ig ülönk én rohatúl berágok már a mókuskerék dumát kell hallgatni mindig. Utána majd a délutáni program mitudom én elvisz a buszsöför a megigért városba de ott ne számits annyi idöre ott örüljünk ha kapunk 2 óra szabadot az ajándék ami a szorolapon van azt kapjuk.
2013. dec. 4. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!