Szórólapon hirdetett, postaládákba bedobott termékbemutatós kirándulásokról van valakinek tapasztalata? Van idő megnézni a várost, látnivalókat?
Egyszer mentem a párommal ilyen kirándulásra,mikor felszálltunk a buszra,a sofőr meglepődve kérdezte,h maguk is a kirándulásra jönnek?!?-gyanakodva mondtuk,h igen...aztán szétnéztünk a buszon,és láttuk,h az átlag életkor kb 72 év :O
Megérkeztünk egy faluba,ott volt a termékbemutató,ami az ebéddel együtt 5(!) óra volt(ebből az ebéd kb 20perc,és volt 2*10 perc cigiszünet) :S (előtte nézelődtem a neten és azt olvastam,h annál a cégnél ált. 3*45 perc szokott lenni a bemutató...pff akkor nem annyi volt!
Ebéd után 2 óra buszozás a beígért városba,ott választani(!) kellett a szórólapon írt 2 program közül...végül az egész bagázs egy helyre ment,mert az öregek nem akartak szétszakadni... kérdezte a sofőr,h 2és fél óra elég lesz?erre elkezdtek hőbörögni,h akkor milyen későn érünk haza!!!
-hajjaj itt nálam végleg betelt a pohár,h végig ültem azt a hülye termékismertetőt,kibírtam azokat a hülye előadókat,erre rohanni kell haza:S:S:S- végül is 1,5 órát engedtek az öregek...
-úgy vettem észre,h ők jól érezték magukat (bár a program nagyon nem érdekelte a többséget,sőt vásárolni se vásárolt a nagy többség,de kórusban felelgettek az előadók kérdéseire,nevettek az erőltetett poénokon,nézegették ki kapott szebb ajándékot,és jól elbeszélgettek egymással a buszon :)
ez csak egy kirándulás volt a sok közül,lehet máshol több idő van a városnézésre,a beígért programra,de itt nem volt:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!