Beengedtek termékbemutatós emberkéket a házatokba?
Vagy eljártok ilyen helyekre? Mi a véleményetek azokról, akik ilyenekre áldozzák idejüket/pénzüket?
Párom meséli, hogy de jó a szüleinek, jönnek hozzájuk termékbemutatóra és ingyen kapnak majd samsung telefont. Elhiszi valaki, hogy tényleg ingyenes? :)
nem hinném. majd ha x szezödést megkötnek akkor kapnak mellé.
be a házamba nem engednék. olyan jöhet mint pl a biztosítós mikor lejárt a biztosításunk, elötte hónapokkal bejelentkezett hogy ha akarjuk hosszabíthatunk. elmondta az új lehetöségeket és ennyi.
elmenni valaki kedvéért elmennék, de csak ha konkrétan érdekel valami.
Kevésbé művelt embereket nagyon jól rátudnak beszélni bármire, és azok képesek sok pénzt kiadni valami értéktelen csodatévő vacakra is....
Az ilyen olcsó buszos utazásoknak is ez a lényege... Sok birkán agymosást végeznek. Én volt, hogy gondolkodtam, befizetek az olcsó útra, elmegyek, és míg előadás tart, addig meglógok... De elvileg nem engedik elmenni az embereket, én meg nem jutottam el odáig, hogy befizessek és kipróbáljam.
Szóval ez az átverésre megy ki. Én a házba nem engednék termékbemutatóst. Ha szükségem van valamire, akkor utánajárok, s megveszem...
Meg ki tudja nem-e valami későbbi betörésnek lenne előzménye, hogy a termékbemutatós jól szétnézett nálunk...?!
nem, nem és nem.
Nem engedném be őket, hisz akkor lehetőségük lenne körülnézni a lakásba ( később visszatérhetnek rablási szándékkal) Már többször hallottam azt is hogy ha nem egyedül megy az emberke, akkor annyira szét tudnak széledni, hoyg képtelenség rájuk kellőképpen figyelni: az egyik kikéreckedik wc-re közben a másik ellop valamit...
Termékbemutatón már voltam. Voltam olyanon ami egy semleges helyen volt megtartva, és voltam olyanon (nem is egyen) ahol privát lakásban...egyik sem tetszett...bár érdekes volt a tárgyalástechnikai lépéseket látni és hallani, de engem nem vettek rá a vásárlásra...
Ingyen ebéd pedig soha-soha az életben nincs. Főleg ebben a szakmában...
NEM!!!!!!
Kivétel,ha ismerem-.....
Még nagyon régen, tinikoromban anyuék 'fogadtak' egy előre bejelentkezett termékbemutatós - házalós - emberkét.
Csúcs szuper porszívót akart bemutatni, meg engedték neki. Gyönyörű szépen kiporszívózott az hapsi. :DDDD
kb. 45 perces beszélgetés után megköszönték a részvételt.
Próbálkoztak később is jönni, különféle csoda gépekkel, de se idő, se kedv nem volt rá. Meg, amúgy se vásároltak sose semmit a házalóktól.
Elmenni meg nem mennék el semmilyen termékbemutatóra, többet ér a szabadidőm, mint, hogy ott töltsem el .. :)
Én egyszer voltam termékbemutatóval egybekötött buszos utazáson, ugyanis olyan csalogató programmal hirdették magukat, hogy gondoltam kibírjuk az a fél órácska rizsázást cserében! A probléma ott kezdődött, hogy a főprogramként meghirdetett dolog csak mintegy mellékesen lett lezavarva az út végén, ebéd előtt pedig 3 órán keresztül nyomta a szédítő szöveget egy unszimpatikus nő, az eleinte szkeptikus nyugdíjasok pedig egyre inkább kezdték úgy érezni, a családjuk el akarja őket tenni láb alól, mert ők még nem hallottak róla hogy a 250e forintos zöldségpároló vagy mifene 30 évvel meghosszabbítja az életet.. Mi meg csak ültünk, arcunkra fagyott döbbenettel, és ha nem a világ végén lettünk volna valószínűleg asztalt borítunk ennyi kamuduma és pofátlan pszicho-terror után. Volt 1-2 vendég, akik szinte minden mondat után bekiabálták hogy "És milyen igaza van!" meg hasonlók, ők elvileg visszajáró elégedett vevők voltak, bár szerintem csak beépített emberek vagy végtelenül manipulálható szerencsétlen kisnyugdíjasok..
A kaja egyébként borzalmas volt, igénytelen menzakoszt - bár szerintem még annyira sem jó, mert eddig én akárhol jártam kifőzdékben, mindenhol finomabb ételt szolgáltak fel, a program tényleg csak olyan "szállj le a buszról, nézz körül és 10 perc múlva indulunk" szellemben telt, gazdagabbak lettünk sok haszontalan információval.. No meg egy élménnyel, mert azóta is hitetlenkedve emlegetjük fel azt a bizonyos "szabadidős programot".
A véleményem arról, aki hobbi szinten látogatja ezeket a helyeket, hogy befolyásolható és nagyon rossz emberismerő, nem veszi észre, hogy kizárólag a pénzére megy a játék. Szerintem szégyen, hogy éppen a legrosszabb anyagi helyzetben élő idősek hiszékenységén nyerészkednek ezek az irodák..
Mellesleg én a házba senkit nem engedek be, de még az udvarba sem, hogyha nem barátról, ismerősről van szó. Aki üzleti céllal csenget be, az két szóban bekiabálhatja, hogy miért keres, én pedig csak kiintegetek, hogy köszönöm, nem érdekel.. Esélye sincs győzködni, vagy pióca módon rámakaszkodni, hogy aztán én érezzem magam bunkónak mert le akarom rázni..
A kérdésre válaszolva aki elhiszi, hogy az a telefon tényleg ingyenes, az elfelejtette elolvasni az apróbetűs részt:) Nyilván nem túl aktív társasági életet élő emberekről lehet szó, akik még nem ismerik, mi a lényege ezeknek a termékbemutatóknak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!