Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beengedtek termékbemutatós...

Beengedtek termékbemutatós emberkéket a házatokba?

Figyelt kérdés

Vagy eljártok ilyen helyekre? Mi a véleményetek azokról, akik ilyenekre áldozzák idejüket/pénzüket?

Párom meséli, hogy de jó a szüleinek, jönnek hozzájuk termékbemutatóra és ingyen kapnak majd samsung telefont. Elhiszi valaki, hogy tényleg ingyenes? :)

2011. máj. 11. 17:20
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Ha jól emlékezett rá a párom, vmi kosmodisc-es hülyítés lesz. Ez pláne érdekes, mert azt már pár ezerért az ember után vágják bárhol.

Párom meg nem érti meg, hogy abban nincs üzlet egy ilyen termékbemutató cégnek, hogy becsöngetnek 200 házhoz és kiosztanak 200 telefont a semmiért. De szerinte én borzalmasan rosszindulatú vagyok és azt feltételezem másokról...

2011. máj. 11. 19:06
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer jöttek hozzánk valami lábosokat áruló nők, de sajnos én épp aludtam, így nem találkoztam velük. Azzal kezdték, hogy csak végig kell hallgatni amit mondanak és adnak ingyen lábost. Végig lettek hallgatva, aztán a végén persze kiderült, hogy nincs ingyen, már nem tudom mi volt, gondolom valamit venni kellett volna mellé.

Na itt volt az a pont, hogy azt mondtam, ha ezt velem csinálják meg, azok a lábosok nem mennek sehova. Ha azzal kezdték, hogy enyém ha végighallgatom őket, akkor az az enyém lesz! :)

Egyébként én nem engedek be senkit, max. a postást :)

2011. máj. 11. 19:35
 23/32 tetris ***** válasza:
Nekem van Zepteres kis kézi krumplipucolóm. Kaptam ajándékba, mert meghallgattam valami sületlenséget, hogy milyen jó ionizátoruk van. Az a kütyü nem kellett, de a krumplipucolójukat Imádom!!!!! Nagyon jó!
2011. máj. 11. 19:41
 24/32 BlackSword ***** válasza:
100%
Kimegyek, és közlöm, hogy nem vagyunk itthon...
2011. máj. 11. 19:43
 25/32 anonim ***** válasza:

Mindenre nem a válaszom. Idegeneket nem engedek be, hacsak nem én hívtam ki őket, a termékbemutatók általában nem érdekelnek, mert a legtöbb drága és úgy sincs rá szükségem.

Aki ezt teszi, az nem érdekel, ha ő úgy jónak látja.

2011. máj. 11. 20:08
 26/32 anonim ***** válasza:

18:16

Igen én is erre gondoltam. Érdekes volt látni, hogy ameddig 5x nem mondtam azt neki hogy most nem alkalmas, addig mindig előre köszönt a rendelőbe és beszélgettünk. Aztán ez egy idő után abbamaradt (bár nem sajnálom). Nekem is eszembe jutott hogy a fogorvosomnál szólok, hogy én nem ezért adtam meg a telszámomat, de úgy voltam vele, hogy:

- magam is le tudom rázni

- ha szólok akkor kirúgják. Egyszer mikor nem volt bent a csaj a rendelőbe, akkor mondta a fogorvosom, hogy ha az asszisztens keres (=zaklat) más üzleti ajánlattal, akkor nyugodtan szóljak, mert ez már nem először fordul elő, és akkor kirúgja. (észrevette hogy sokszor sutyorog velem)

-amúgy meg nem az én pénzem fogyott telefonálás közben :)))

Bár abban biztos voltam, hogy ha nem sikerül leráznom, akkor szólok, aztán nem fog érdekelni hogy mi lesz vele. Bár elég hatékonyan rázom le a telemarketingeseket :) A családom mindig fogja a hasát, mikor hallják, hogy éppen egy "cold call" hívásom van.... :)))))

Amúgy én is hibás voltam, mert simán ráírhattam volna a papírra, hogy " nem járulok hozzá, a telefonszámom marketing célú felhasználásához, illetve 3. fél részére történő kiszolgáltatásához", de ki a fene gondolta volna ezt... Tanultam belőle, most már ráírom: a banki papírokra is :)))) De ez már egy másik történet :)))

A csaj pedig egy loser és azok is akik ezeknek bedőlnek. Sajnálom de ez van.

2011. máj. 12. 07:49
 27/32 anonim ***** válasza:

az kamu h telefont kaptak. hol van itt a biznisz?

egy cosmodisk ára 15000 forint a telefon mennyit ért?

azt még le kell vonni a cosmodisk nyereségéből +cosmodisk árát + munkadíj.

végén mennyi marad.

másik ez olyan behúzos cucc mint a multi level marketing. leírva szép és jó. aztán utánanézel és látod h a 700 forintos fogkrémet 4000 forintért árulják+ posta.

2011. máj. 18. 09:00
 28/32 anonim ***** válasza:
ja és még annyit akartam mondani h a párod hagyd ott mert nagyon zizi ő is és az egész családja is.
2011. máj. 18. 09:01
 29/32 anonim ***** válasza:
ez lemaradt én 15 ezres árral a hervisben láttam viszont biztos lehet jobb minőségűt testépítőboltokban vagy sok m máshelyen kapni.
2011. máj. 18. 09:04
 30/32 anonim ***** válasza:
az is lehet vettek mellé vmit. azért kicsit durva h azzal büszjélkkednek h mennyire okosak közben meg aztmondják h mennyire buták. majd ők is úgy járnak mint az a csaj aki a hiradóban szerepelt. 10ezer forintis lábmasszást eladtak 80ezerért. a srác az elején meg azthitte milyen okos mert 200ról alkudta le.
2011. máj. 18. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!