Beengedtek termékbemutatós emberkéket a házatokba?
Figyelt kérdés
Vagy eljártok ilyen helyekre? Mi a véleményetek azokról, akik ilyenekre áldozzák idejüket/pénzüket?
Párom meséli, hogy de jó a szüleinek, jönnek hozzájuk termékbemutatóra és ingyen kapnak majd samsung telefont. Elhiszi valaki, hogy tényleg ingyenes? :)
Dehogy engednem, hisz olyanok, mint a telemarketingesek. Minden az uzletrol szol.
Nem fognak semmilyen ingyen telefont kapni, biztos, hogy lesznek megszabott feltetelek. Tesom pl. nyert a felesegevel ilyen ujsagbol kivagott nyeremenyjatekon. Felhivtak, mondtak, hogy mehetnek az ingyen vacsorara. Kajat nem kaptak semmit, Zepter bemutato volt helyette. Errol ennyit...
2011. máj. 11. 17:47
12/32 anonim válasza:
Ja, egyébként ez nem ingyenes volt, vmi ezer forintot felszámoltak kedvezményes árként..
2011. máj. 11. 17:48
13/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkit felpontoztam! Párom nem ért egyet velem (természetesen én is kamunak tartok minden ilyet). Az ő szülei sokszor járnak ilyen bemutatókra, verték is már át őket vmi rájuk tukmált szarral, amire később jöttek rá, ennek ellenére újra vevők minden ilyenre. :)
2011. máj. 11. 17:54
14/32 Darcy01 válasza:
Én sem engednék be senkit a lakásomba. Egyébként én is olyan ember vagyok, aki próbál mindig kedves és udvarias lenni az ilyen emberekkel. De mostanában ha pl. au utcán megszólít egy idegen, akkor nem reagálok semmit, egyszerűen továbbsétálok. (akár kéregető, akár el akar adni valamit, stb).
2011. máj. 11. 17:58
15/32 anonim válasza:
Ami még szörnyűbb, ha ismerősünk az ügynök. Akkor még nehezebb kulturáltan levakarni...
Egyszer egy régi iskolatársam keresett fel, hogy van-e kedvem beszélgetni. Persze, hogy volt, hisz 10 éve nem láttam. Aztán mikor megkérdeztem hol dolgozik, kiderült, hogy valami fogyókúrás táplálékokat árul, és innenstől kezdve csak az volt a téma...
De pechje volt a csajnak, mert én nem híztam el, és nincs szükségem ilyesmikre. Ezért csak arra kért, hogy ha tudok valakit, akinek segíteni kéne lefogyni, szóljak... Na azóta nem tárgyaltunk, azt a napot meg rááldoztam.... :-)
2011. máj. 11. 18:04
16/32 anonim válasza:
Nekem a fogorvosom asszisztensével gyűlt meg a bajom.
A történet ott kezdődik hogy egy suliba jártunk ő egy évvel felettem volt és ő kapásból megismert (én nem). Aztán a fogorvosomnál meg kellett hagyni a telefonszámom, mert kérték (hátha nem lesz rendelés akkor ne menjek be feleslegesen). Oké, mondtam. Aztán a csaj elkezdett hívogatni, hogy járjak termékbemutatóra, mert ő ezt és ezt csinálja (ki a f@szomat érdekli?) és hogy lesz ingyen koncert Pesten, ha van kedvem akkor menjek vele, de előtte jelezzem, ha menni akarok. Aztán elkotyogta, hogy lesz előtte egy termékbemutató és azon kötelező részt venni és hogy akkor fizessek 5000 Ft-ot.. Na jóvan, nekem itt telt be az a bizonyos pohár...jah ingyen koncert 5000 Ft-ért ugye??? nem szóltam semmit csak annyit, hogy bocsi de most nem jó, közbe jött valami, aztán még 4-8x keresett, de ráébredt hogy zárt kapukat dönget...
2011. máj. 11. 18:11
17/32 anonim válasza:
Hat igen, ismerost levakarni a legnehezebb. Egyik regi tanarom engem is megkeresett 10 ev utan, hogy o abba hagyta a palyat es most masban dolgozik (de persze ezt nem mondta, csak hogy szivesen talalkozna velem es mivel joban voltunk, azt hittem, hogy tenyleg beszelgetni akar). Azota is a szuleimen eloskodik, bar anyu azt mondja, hogy tenyleg sokat segitenek neki a termekek es azota nem kell a vernyomasara gyogyszert szedni, de szerintem felaron a patikaban is kapna hasonlo gyogykeszitmenyeket. Na mindegy, en mar nem dolok be senkinek, ha fel is hivnak, egybol megmondom, hogy nem erdekel.
2011. máj. 11. 18:13
18/32 anonim válasza:
"Aztán a fogorvosomnál meg kellett hagyni a telefonszámom, mert kérték" - ha meg ebbol az adatot felhasznalja, akkor fel is lehetne jelenteni, mert magan celra nem hasznalhatja, raadasul uzletelni...ez aztan nem semmi tortenet, nagyon undoritoak az ilyen pioca emberek.
2011. máj. 11. 18:16
19/32 anonim válasza:
Nálunk egyszer voltak termékbemutatósok, az volt a feltétel, hogy azthiszem valami 6 embert összekellett szedni, h ők is megnézzék, és kapunk egy ingyen edénykészletet, egyedül jött a hapsi, valami "csodaágyat" mutatott be kb. 360 ezer Ft-ért(o.O)hát.. elmondott róla mindent, nemkellett senkinek, az edénykészletet megkaptuk, azóta nem keresnek ilyesmivel. :D
2011. máj. 11. 18:33
20/32 anonim válasza:
Az lehet, hogy tényleg kap ingyen telefont, de nem kérdezte, hogy milyet? Lehet valami 10 éveset:D A zepteresek tényleg adnak valami ajándékot, de csak azért, hogy mondhassák, hogy "ajándékátadással egybekötött előadás" stb:D és ezek az ajándékok kimerülnek egy rongyban vagy krumplipucolóban.. :D de azt tényleg megkapják ingyen XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!