Örökbeadnád e a gyermekedet -nem újszülött, hanem nagyobb gyermek- ha nem tudnád biztosítani a nevelésének anyagi feltételeit?
Ha annyira rosszul megy neki,keresse fel a családvédelmiseket vagy a családsegítőket!!! Kaphat szociális önkormányzati lakást stb...
Próbáljon a hivataloktól segítséget kérni!
Na igen.én is voltam hasonló helyzetben,de sosem adnám örökbe a gyerekemet.inkább tettem olyat ami nem tisztességes,de igy nem kellett oda adnom senkinek.viszont lelkileg nagyon megterhelő dolog!önkormányzat és családsegitő nagyrészt nem segit(nekem nem segitettek).
De akármennyire fájt és fáj a mai napig amit tettem,még mindig azt mondom megtenném újra,de szò sem lehet arról hogy bárkinek is oda adjam a gyerekemet!
ha még kicsi a gyerek, akkor mehetnek anyaotthonba. ott kapnak segítséget a talpra álláshoz, az anya kaphat szakképzést, munkát.
normális szülő szerintem nem dobja el csak úgy a gyerekét magától.
nagyimék 9en voltak testvérek. ott volt a háború, a válság, éhezés, nélkülözés. mégsem dobták egy a szülők egyik gyereket sem. aki nagyon akarja, az megoldja, és nem az lebeg a szeme előtt, h ennél úgysem lesz jobb, hanem próbál javítani a helyzeten.
Soha. Én szültem, az enyém, az én felelősségem.
Ha nagyon nagy sz*rban lennék, akkor inkább elmennék k*vának, vagy eladnám a fél vesém, de a gyerekemről soha, semmilyen körülmények között nem mondanék le.
Soha!
Inkább az összes fellelhető megoldást keresném,a végsőkig.
Önkormányzat,polgármester,védőnő bárki akiről úgy gondolom hogy segíteni tud akár egy picit is.Bármilyen munkát elvállalnék, még ha sírva is vagy esténkét hullaként,de a gyerekemért mindent!Nem mondanék le róla, mert az anya nagyon fontos a gyerek életében, nem tenném meg ezt vele, mert akárhogy is van a gyerek nem érti a helyzetet csak azt hogy nem anyával kell élnie és ez miatta van ő tehet róla!
Lehetetlen nem létezik, csak akarni kell és soha nem szabad feladni!!!!!!!!
Üdv:
egy olyan lány akit nevelőszülőkhöz adtak 5 évesen,mert nem volt mit enni.
Apám alkoholista volt anyámat lelkileg terrorizálta aki ettől nem tudott állást vállalni mert elhitte hogy semmire sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!