Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a gusztusta...

Szerintetek melyik a gusztustalanabb?

Figyelt kérdés
Társkeresőn megismerkedtem valakivel. Ekkor én még gyerekeim apjával éltem 1ütt, és amíg nem voltam benne biztos hogy szeretem a másik pasit, addig le is feküdtem az élettársammal. Most 6,5 hónapja vagyunk 1ütt azzal akivel a tk-n ismerkedtem meg és felmerült a lehetőség hogy az előző élettársának a most született kislányának a párom lehet az édesapja, vagyis kiderült, hogy mikor már engem ismert és azt mondta szeret meg ilyesmi-elmondása szerint 1x- nosztalgiáztak egy kicsit! (Akkor mi még nem is találkoztunk, csak telefonon beszéltünk, de előre látható volt hogy komolyabb kapcsolat lesz belőle!) Tudom, a megcsalás nem megcsalás ha mi még nem voltunk 1ütt, de azért csak rosszul esik a dolog! Szóval ki csinálta rosszabbul? A párom vagy én?
2011. máj. 9. 23:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Fényezheted magad, attól még ugyanolyan gusztustalan vagy te is!

Majd pár perc múlva jön az a szöveg, hogy vert is, meg iszik, hogy téged kezdjünk el sajnálni....

2011. máj. 10. 10:14
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem amit te csináltál sokkal tisztességtelenebb a gyerekeid apjával szemben mint amit a jelenlegi párod tett. Egyébként nem értem miért vagy felháborodva, a mostani pasid is szexelt miközben beszélgettetek, meg te is. Az nem mérvadó hogy lehet felcsinálta az exét. Ez veletek is előfordulhatott volna, akkor magadra haragudnál??
2011. máj. 10. 13:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Mind a kettő durva.
2011. máj. 10. 22:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!