Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényem kezd megőrülni,...

A vőlegényem kezd megőrülni, vagy mi? Tényleg erőszakos, vagy csak túlreagálom?

Figyelt kérdés

Sosem volt átlagos, de az utóbbi időben nagyon bizarr dolgai vannak. Pl. füvet szív, mikor a barátaival van, azt akarja, hogy én is szívjak, és utána szexeljünk. Ezt már egyre többször játssza el. A szabadban akarja a legtöbbször, de erre nincs sok lehetőségünk, és én nem akarom, hogy meglássanak. Ez lett a mániája mostanában, a természet, meg a látomások. A másik dolog, amin nagyon meglepődtem, kb 2 hete történt, elővett valami poharat, meg kést, és azt mondta, hogy csepegtessünk bele a vérünkből, és meg akarta inni. Ezen eléggé ledöbbentem, nem értettem, hogy miért csinálja és én nem akartam megvágni magamat sehol. Mondtam neki, hogy ezt nem akarom, erre ideges lett. Furákat is mond ilyenkor, kicsit ijesztő hatást kelt számomra. Ezeket még senkinek sem mondtam el, mert úgy gondoltam, hogy ezek személyes dolgok és nem kell kitárgyalni, csak van ilyenkor egy érzésem, ami kicsit félelmet kelt bennem, főleg mikor sötét van, kettesben vagyunk és jön ezekkel a dolgokkal. Ezt miért csinálja mostanában? Titeket nem érintene furcsán?

21/L

2011. máj. 8. 00:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Végig olvastam a kérdést és a válaszokat. Meglátásom szerint igen nagy fenyegetettségnek és veszélynek vagy kitéve. Mivel az általad leírt viselkedésben a - volt barátod - önkontrollja felettébb leszűkült, ezért egy igen közeli hozzátartozódnak is mondd el, és vele is beszéld meg. Egy későbbi, téged érinthető tragédiát megelőzendően. Miért? Mert nincs kizárva, hogy - a volt barátod - az általad kezdeményezett bölcs szakítás után (a fű, vagy más drog hatására) durva és önző cselekvésre ragadtatja magát, ami a testi épségedet is veszélyeztetheti. Feltétlenül beszélj - közeli hozzátartozóddal! Ha kapcsolatodat eddig diszkréten kezelted, most a saját érdekedben - ne csak az interneten - légy őszinte. (szüleid, testvéred, ha egyik sem lenne, akkor életvédelmi osztály)
2011. máj. 9. 10:07
 22/23 anonim ***** válasza:
Levágnám a kezeit, mielőtt bárkiben is kárt tudna tenni. Rohadt pszichopata szadista állat. Az ilyen nem ember.
2011. máj. 13. 00:58
 23/23 anonim ***** válasza:
Egyelőre nem szadista, csak különc.
2011. máj. 13. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!