Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényem kezd megőrülni,...

A vőlegényem kezd megőrülni, vagy mi? Tényleg erőszakos, vagy csak túlreagálom?

Figyelt kérdés

Sosem volt átlagos, de az utóbbi időben nagyon bizarr dolgai vannak. Pl. füvet szív, mikor a barátaival van, azt akarja, hogy én is szívjak, és utána szexeljünk. Ezt már egyre többször játssza el. A szabadban akarja a legtöbbször, de erre nincs sok lehetőségünk, és én nem akarom, hogy meglássanak. Ez lett a mániája mostanában, a természet, meg a látomások. A másik dolog, amin nagyon meglepődtem, kb 2 hete történt, elővett valami poharat, meg kést, és azt mondta, hogy csepegtessünk bele a vérünkből, és meg akarta inni. Ezen eléggé ledöbbentem, nem értettem, hogy miért csinálja és én nem akartam megvágni magamat sehol. Mondtam neki, hogy ezt nem akarom, erre ideges lett. Furákat is mond ilyenkor, kicsit ijesztő hatást kelt számomra. Ezeket még senkinek sem mondtam el, mert úgy gondoltam, hogy ezek személyes dolgok és nem kell kitárgyalni, csak van ilyenkor egy érzésem, ami kicsit félelmet kelt bennem, főleg mikor sötét van, kettesben vagyunk és jön ezekkel a dolgokkal. Ezt miért csinálja mostanában? Titeket nem érintene furcsán?

21/L

2011. máj. 8. 00:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem sem csak sima füves cigi volt. Vannak olyan ismerőseim akiket megkínálták fűvel és utólag derült ki, hogy lsd volt még benne... De tényleg hagyd ott. A fűnek van egy olyan tulajdonsága, hogy felerősítí az ember érzelmeit. a rosszakat is meg a jókat is... lehet mindigis ilyen ember volt, csak eddig elnyomta, de mostmár nem tudja....... szabadulj meg tőle! Később csak rosszabb lesz hidd el! :(
2011. máj. 8. 02:54
 12/23 anonim ***** válasza:
96%
Mondd el neki, hogy téged ezek zavarnak és adj ultimátumot: vagy békén hagy ezekkel a Hannibal Lecteres dolgokkal, vagy tipli.
2011. máj. 8. 07:48
 13/23 anonim ***** válasza:
91%
Az a bizonyos női megérzés! Hallgass rá!
2011. máj. 8. 08:26
 14/23 anonim ***** válasza:
94%

Hannibal Lecteres dolgok :D

De tényleg, ne maradj vele. Ez nagyon dúrva, a fű ilyet még nem tesz senkivel. De a kézmegvágás...

Őszintén remélem, hogy elhagyod, és majd mást boldogít... ( eleve, ha a vérnek jó íze lenne, vagy bármi értelme lenne meginni...)

2011. máj. 8. 08:28
 15/23 anonim ***** válasza:
93%

Hát ha neked ennyiből nem esik le hogy valami rohadt nagy gáz van vele,akkor azt kell mondjam te sem vagy százas.

Menekülj!!!!!!!!!!!

2011. máj. 8. 10:30
 16/23 anonim ***** válasza:
96%
Nekem ez nagyon bizarr, én nem mernék együtt maradni egy ilyen férfival. Ki tudja, hová fajulnak a dolgok.
2011. máj. 8. 11:10
 17/23 anonim ***** válasza:
Ez egy őrült, menekülni kell:D
2011. máj. 8. 11:37
 18/23 anonim ***** válasza:
És a srác neve Mike Myers?
2011. máj. 8. 14:14
 19/23 anonim ***** válasza:
Addig hagyd ott még teheted, s nem akar élő áldozatnak használni. Az ilyen fokú megszállottság nagyon veszélyes lehet és nem csak lelkileg tehet tönkre a későbbiekben hanem fizikailag is.
2011. máj. 8. 15:26
 20/23 anonim ***** válasza:
tiplizz amíg nem késő. erre a hülyére csak az idődet pazarlod, ő meg csinálja ki magát szépen csendben, egyedül.
2011. máj. 8. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!