Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben a kilátástalan helyzetbe...

Ebben a kilátástalan helyzetben mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

A barátnőm külföldre ment férjhez. Háztartásbeli lett. Nincs sajat jövedelme. (Gyerek nincs.) A férje belezúgott egy másik nőbe, megcsalta a barátnőmet, majd közölte vele, hogy menjen, ahova tud, mert az új nő odaköltözik, és neki nincs többé helye ott.

A barátnőm most úgy áll, hogy semmi pénze nincs, és lassan tető sem lesz a feje fölött. A szülei már nem élnek, és nincs testvére. Abszolút senkije nincs, aki segíthetne.

Ilyen esetben kitől tud segítséget kérni. A nagykövetség, gondolom, borsos áron hozatná csak haza.

Kérlek, segítsetek! És kérlek, ha van bennetek egy pici empátia, akkor értelmes válaszokat adjatok, ne bagatelizájátok el, és ne gúnyolódjatok!

Köszönök előre is minden választ!

2011. máj. 7. 20:58
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
most akkor mi a helyzet? szoknie kell? bocs de nem tudok pontokat tenni az o beture. erted igy is ugye?
2011. máj. 8. 22:18
 52/70 A kérdező kommentje:

Szia, persze, értem így is, semmi gond.

Az a helyzet, hogy a férjuraság most nem akarja utcára tenni, hanem csak fel a polcra (anyóshoz), amig ő az új játékával (új asszony) játszik majd.

De.... megígérte, hogy elintézi a vízumot, és eljön a bnőmmel ide, meglátogatni a szüleit.

Azt mondta a bnőm, hogy ezt megvárja, idejönnek, ő meg nem megy vissza.

Ez mind szép és jó, de hogy fogja vajon elintézni magának a vízumot, és mikorra? Állítólag 2 hét múlva lesznek meg a papírok. Azt kivárja.

Szóval, ha semmi nem történik, akkor 2 hétre jégre tesszük a témát. (De valami úgyis lesz!!!)

Na megyek, mert én meg összekaptam a párommal, azt bőgnöm kell kicsit.)

Jó éjt mindenkinek, és köszi, hogy vagytok nekem! :)

2011. máj. 8. 23:26
 53/70 anonim ***** válasza:

Egyre zavarosabb ez nekem.. ahogy Te is..

Kis kedvesen pörögsz itt nekünk, ami tényleg aranyos, de közben lazán szmájlival írod, hogy mész bőgni, mert összevesztél a pároddal.. oO

Mondjuk ettől még sajnálom, ha tényleg úgy igaz, ahogy írod, és kívánok mielőbbi rendeződést, de az akkor sem fog változni, hogy a barátnőd egy felelőtlen idióta.. :( (bocsi, de ez már nagyon kikívánkozott)

2011. máj. 9. 12:15
 54/70 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Azt a sort, ami a -megyek bőgni- részt tartalmazza, nem szmájlival, írtam, hanem zárójelbe akartam tenni, de a sor elején elfelejtettem kitenni a nyitó zárólejet. Így a végére egy pont és befejező zárójel került. Nem pedig kettőspont és zárójel, tehát nem mosolyogtam.

De ez most nem is lényeg. Nekem is sok helyen zavaros. Nem is csak a történet, hanem az is, hogy a bnőm mit akar pontosan. Én a helyében elmennék az első rendőrörsre. Olyan nincs, hogy valaki nem talál oda. A "police" szót csak felismeri valamelyik arab. De ő megvonnja a vállát, közli, hogy ő ezt nem tudja megcsinálni, és várja, hogy valaki majd odamegy egy zsák pénzzel, és hazaviszi.

Az a helyzet, hogy kezdek mentálisan belefáradni. Egyrészt az állandó idegeskedésbe, másrészt abba, hogy jár az agyam.

Mellesleg tegnap ezen kaptam össze a párommal, mert már ő is besokallt a témától. Szóval most 2 hetet vár a lány a papírra. Hát tegye. Én addig kicsit magammal foglalkozok.

2011. máj. 9. 15:46
 55/70 anonim ***** válasza:

Jól teszed... véletlenül sem bántani akartalak, csak már kijött belőlem.. Te jófej vagy, hogy segítesz a barátnődnek, aki ezt talán már kicsit jobban is elvárja, mint elvárható lehetne...

Kitartást, reméljük hamarosan vége.. és jól. :)

2011. máj. 9. 16:36
 56/70 anonim ***** válasza:
Remélem sikerül megoldani valahogy...
2011. máj. 10. 18:09
 57/70 A kérdező kommentje:

Á, semmi! Annyira életképtelen, hogy hihetetlen. Semmi életösztön nincs benne. 3 napja került szóba, hogy beszélni kellene a konzullal, de még nem hívta fel. Mintha arra várna titkon, hogy felajánlom, hogy majd én felhívom.

Annyi van, hogy mindennap kicsit nyavalygunk Skype-on.

Bármi van írok. (Mármint bármi említésreméltó...)

Köszi, hogy szurkoltok!

2011. máj. 10. 19:12
 58/70 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Megígértem, hogy írok:

Hát a bnőm még mindig kint van, mert nincs még pénz a hazaútra. (És ha lesz, sem biztos, hogy a drágája kiviszi a reptérre)

A drága ura pedig lányokkal flörtöl az interneten..

Egyenlőre ennyi.

2011. máj. 26. 01:04
 59/70 anonim ***** válasza:
Csak sikerüljön neki, kitartás!!!!
2011. máj. 29. 09:51
 60/70 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Na annyi, hogy megvan a repülőjegy. De ha a drága férje bal lábbal kel fel, és úgy dönt, hogy nem viszi ki a repülőtérre, akkor bukta a pénz, a jegy, és akkor tényleg nagy gáz lesz.

Elméletileg 2 hét múlva jön. Utána megírom, hogy végülis mi lett.

2011. máj. 29. 14:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!