Ebben a kilátástalan helyzetben mit lehet tenni?
A barátnőm külföldre ment férjhez. Háztartásbeli lett. Nincs sajat jövedelme. (Gyerek nincs.) A férje belezúgott egy másik nőbe, megcsalta a barátnőmet, majd közölte vele, hogy menjen, ahova tud, mert az új nő odaköltözik, és neki nincs többé helye ott.
A barátnőm most úgy áll, hogy semmi pénze nincs, és lassan tető sem lesz a feje fölött. A szülei már nem élnek, és nincs testvére. Abszolút senkije nincs, aki segíthetne.
Ilyen esetben kitől tud segítséget kérni. A nagykövetség, gondolom, borsos áron hozatná csak haza.
Kérlek, segítsetek! És kérlek, ha van bennetek egy pici empátia, akkor értelmes válaszokat adjatok, ne bagatelizájátok el, és ne gúnyolódjatok!
Köszönök előre is minden választ!
1.melyik ország
2.volt-e házassági szerződés
3.barátai csak voltak kint is, mennyi ideje van kint?
Sziasztok!
Egyiptomról van szó, és egy nagyon friss házasságról.
Semmi nem jár neki az ottani törvények szerint. A férjét meg nem érdekli, hogy van-e pénze jegyre. Kirakja az utcára, és kalap-kabát. Arabul sem beszél, az ottani emberek pedig angolul nem beszélnek. Így sem jogi, sem emberi segítséget nem tud kérni.
Ha lenne pénzem, már itthon lenne...
Most olvastam, hogy a konzulátus megelőlegezné, majd azt 2 héten belül kellene visszafizetni, de miből... ugye.
Nem tudom melyik bank adna neki kölcsönt. Nincs bejelentett lakcíme, és jövedelme sem.
Ha rám gondoltál... munkanélküli vagyok 3 hónapja. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!