Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ebben a kilátástalan helyzetben?
Figyelt kérdés
Szakított velem életem szerelme 5 hónapja, de nem tudom elfelejteni, hiszen még mindig szerelmes vagyok belé. Szeretném őt visszakapni, de nem beszéltem azóta vele, mit tehetnék?2011. ápr. 13. 21:02
1/3 anonim válasza:
Nagyon nagyon és még annál is többen szakítottak már a nagy szerelmükkel! És mind vissza akarta kapni!
HIBA!
Ne akard! Nem lenne semmi sem a régi, és csak egy hisztis lánynak nézne aki kapar mint a vakond utána, és nem ér vele semmit!
túl fogod élni mint ahogyan azt már több 100-an!
2/3 anonim válasza:
Akkor ideje beszélni vele.Legalább azért hogy elmond neki.
3/3 anonim válasza:
Ugye nem gondoltad komolyan, hogy ennyi háttérinfó után valami konkrét választ kapsz a kérdésedre, amely alapján leginkább egy éretlen kamasznak gondollak. Elnézést, de felbosszantanak az ilyen kérdések ...
Beszélj vele, és kész. Minél előbb zárd rövidre a kérdést. Mit kell ezen annyit agonizálni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!