Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most komoly? Ez normális?

Ez most komoly? Ez normális?

Figyelt kérdés

az egész héten beteg voltam, azt mondta az orvos, hogy maradjak otthon mindenképp a hétre és ma jött a kéményseprő meg a postás és egyiknek sem nyitottam ajtót, mert mindig ajtót szoktam nyitni és mondom ma kivételesen elegem van, nem fogok én itt rohangálni betegen..

és apám lecseszett, hogy miért nem engedtem be a kéményseprőt, mondom egyszer az életbe nem nyitok ajtót mert szeretnék meggyógyulni és nem rohangálni ide-oda betegen és akkor is hibás vagyok, oké...

és erre mondta hogy "na gondoltam reggel, hogy elfelejtettem basszus szólni a fiamnak hogy nyisson ajtót mindenképp a kéményseprőnek.." erre én mondtam "hát és akkor én vagyok a hibás?" erre fogta magát és ideb*szta a papírt, amin az állt h másodszorra sem lehetett elérni és azt mondta intézzem el, van mobil telefonom, tessék.

most ezt mire véljem? ez komoly? mi közöm nekem ehhez? nem fogok én intézni semmit ez nem az én dolgom : /// :@

16/F

2011. máj. 5. 19:26
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
100%

Tudod én 15 éves korom óta vagyok a házimunkáért felelős, mert meghalt az anyám. Biz isten, betegen is kell számlát befizetnem a mai napig, ha úgy adódik, bevásárolni, főzni, takarítani, mert jó apám dolgozik. Én is volt, hogy már "fél lábbal a sírban" voltam, de az embernek ilyenkor is vannak kötelességei...

Amúgy nagyon beteg lehetsz, ha a gép előtt meg van erőd panaszkodni.

21/L

2011. máj. 5. 21:44
 52/61 anonim ***** válasza:
100%
Igenis egy elkényeztetett, hülye hisztis rinyagép vagy mint egy pisis kislány. Tiszta ratyi, ahogy viselkedsz. Öregapád apja meg a bajtársai 40 fokos lázzal is küzdöttek a világháborúban és egy hangjuk se volt. Mellesleg ha a 10 ujjaddal tudsz gépelni, nehogy már ne tudd felemelni a pitsádat kinyitni az ajtót és elintézni egy pár perces dolgot, komolyan mondom hányás, micsoda életképtelen, nyomoronc "férfiak" nevelődnek manapság ki.
2011. máj. 5. 22:02
 53/61 anonim ***** válasza:
0%

Látom népszerű voltam a válaszommal XD (19:31)

Nem tudom, szerintem nem normális az, hogy ha több ember van otthon, akkor a betegtől várjuk el, hogy ajtót nyisson, majd leb*sszuk, ha nem teszi.

De inkább nem megyek bele.

2011. máj. 5. 22:08
 54/61 Darcy01 ***** válasza:
100%
Honnan veszed, hogy többen voltak otthon? Mert szerintem nem.
2011. máj. 5. 22:09
 55/61 anonim ***** válasza:
80%
ez az!! Hol írta, hogy mindenki otthon volt? Még azt is írta, hogy aztán mondta az apja: szólni kellett volna neki, hogy engedje be a kéményseprőt. Ergo???
2011. máj. 5. 22:10
 56/61 anonim ***** válasza:
39%

22:09

Igazából csak feltételezem, mivel erre a kérdésemre úgy látom nem (sem) kaptam választ.

2011. máj. 5. 22:11
 57/61 anonim ***** válasza:
0%

Valószínűleg túl meseszerűek az illúzióim a szerető szülőkkel kapcsolatban.

22:08 voltam

2011. máj. 6. 11:51
 58/61 anonim ***** válasza:
51%
szerintem meg téma off.Komolyan nem veszitek észre,hogy egy ajtónyitáson veszekedünk?:D (még mindig) mivel szerintem már leszűrte a kisfiú,hogy mit is kellett volna csinálni + az anyjával megoldották.Nagyjából egy ajtónyitásról teleb*tunk bő 5 oldalt...:D kérdező te meg jobb lenne ha törölnéd már ezt a kérdést:S szerintem.Ha nem akarsz még oltogatást... mert szerintem kapni fogsz (nem tőlem)
2011. máj. 6. 14:20
 59/61 anonim ***** válasza:
68%

14:20

Ugye tudod, hogy itt nem lehet kérdést törölni?

2011. máj. 6. 14:41
 60/61 anonim ***** válasza:
84%

Igen 16 éves kölykök hajlamosak mindent túldramatizálni, elsővel értek egyet :P

Amúgy meg miért vagy ilyen k urva nagy amatőr? Miért nem hazudtad azt, hogy éppen szaartál/fürödtél, ezért nem tudtál ajtót nyitni? Elkerülted volna a balhét...

2011. máj. 7. 12:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!