Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most komoly? Ez normális?

Ez most komoly? Ez normális?

Figyelt kérdés

az egész héten beteg voltam, azt mondta az orvos, hogy maradjak otthon mindenképp a hétre és ma jött a kéményseprő meg a postás és egyiknek sem nyitottam ajtót, mert mindig ajtót szoktam nyitni és mondom ma kivételesen elegem van, nem fogok én itt rohangálni betegen..

és apám lecseszett, hogy miért nem engedtem be a kéményseprőt, mondom egyszer az életbe nem nyitok ajtót mert szeretnék meggyógyulni és nem rohangálni ide-oda betegen és akkor is hibás vagyok, oké...

és erre mondta hogy "na gondoltam reggel, hogy elfelejtettem basszus szólni a fiamnak hogy nyisson ajtót mindenképp a kéményseprőnek.." erre én mondtam "hát és akkor én vagyok a hibás?" erre fogta magát és ideb*szta a papírt, amin az állt h másodszorra sem lehetett elérni és azt mondta intézzem el, van mobil telefonom, tessék.

most ezt mire véljem? ez komoly? mi közöm nekem ehhez? nem fogok én intézni semmit ez nem az én dolgom : /// :@

16/F

2011. máj. 5. 19:26
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
97%
Istenem de gyerek vagy te még! Egyébként ilyenek a férfiak vagyis jelen esteben kisfiú. Imádják magukat sajnáltatni, nem tudnak fingani már ki sem szállnak az ágyból.
2011. máj. 5. 20:42
 42/61 anonim ***** válasza:
100%

attól még majom vagy! Nem az a lényeg, hogy hamarosan újra jönni fog, hanem az, hogy egy lusta hisztérika vagy! Ha röhögni tudsz, és ilyen intenzíven írogatni, akkor itt buktál le. Nem vagy te közel sem annyira beteg, mint amilyennek PRÓBÁLOD magad beállítani.

(vagy csak kamuzol arról, hogy odaadtad anyudnak, és 23.án jön, ezen sem lepődnék meg)

2011. máj. 5. 20:42
 43/61 A kérdező kommentje:
előttem szólónak: ki nem szarja le? amíg nem dolgozom és nem kell ezzel foglalkoznom akkor miért kellene?
2011. máj. 5. 20:43
 44/61 A kérdező kommentje:

annyira szánalmasak vagytok :) de nem tudjátok elvenni a jó kedvemet már :):):)

hogy ne lennék beteg? szerinted ha tüdőgyulladásom van nem bírom megmozdítani a 10 ujjam? tudod élőben most teljesen máshogy nézek ki.. attól függetlenül hogy belül tombolok:)

amúgy meg nem értem mit neveztek ti hisztérikának :):) nem írtam se nagybetűkkel nem üvöltöztem senkivel, nem káromkodtam sem annyit.

szerintem ha annyit írnék hogy fáj a lábam azt is hisztinek vennétek:))

aki meg beszólt annak üzenem hogy igenigen mindjárt lesz hiszti de az nem sírásból fog állni hanem abból hogy szétrúgom a száját mert már nagyon elegem van :@@ na csősztök, innentől már nem olvasom ;)

2011. máj. 5. 20:47
 45/61 anonim ***** válasza:
53%
Na minden happy.Most már hagyjátok:) Szerintem megkapta a napi adagját xD Tényleg gyerek,önállóság elkellene,de még valaki 20 évesen is gyerek.Tanul,nem jöhet minden össze.Nem kell bántani.
2011. máj. 5. 20:48
 46/61 anonim ***** válasza:
89%

hajjaj azt hiszem nem lenne akkora p.ofád, ha itt állnál előttem. Sz@rnád össze magad az biztos. Értitek....fenyegetőzik inkognitóban, oké tényleg kisgyerek, igazatok van hagyjuk :D :D :D :D :D

aztán jobbulást;)

2011. máj. 5. 20:53
 47/61 anonim ***** válasza:
100%
Aranyat fog érni ez a fiú,ha megnő. :) Anyuci pici fia,akire nem lehet rábízni még egy ajtónyitást sem. :)Ehhez a feladathoz rohadtul nem kell önállóság,egy 70-es IQ is megteszi,bár még az sem,csak két láb és egy kéz.Hogy mennyit fog ő még a munkahelyén szívni,öröm lesz nézni.
2011. máj. 5. 20:53
 48/61 anonim ***** válasza:
100%
Amikor egyedül voltam otthon kb. egy héttel térdműtét után, akkor is oda tudtam menni az ajtóhoz kinyitni, igaz kicsit tovább tartott, mert mankóval nehezen közlekedtem, de nem haltam bele. Akkor ne mondd, hogy egy tüdőgyuszival(nekem is volt már, tudom milyen) nem tudsz odamenni kinyitni. Ha meg nem tudsz kinyitni egy ajtót, akkor miért nem vagy kórházba?
2011. máj. 5. 20:56
 49/61 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs nem értem a problémád az hogy nem engedted be már az is gáz de hogy nem tudsz elintézni egy telefont és még rinyálsz is róla hát az már luzerség.
2011. máj. 5. 21:24
 50/61 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus mai elkényeztetett 16 éves vagy. Az én szememben egy s.ggfej! Remélem, neked is ilyen kölköd lesz, mint te!

36/N

2011. máj. 5. 21:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!