Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most komoly? Ez normális?

Ez most komoly? Ez normális?

Figyelt kérdés

az egész héten beteg voltam, azt mondta az orvos, hogy maradjak otthon mindenképp a hétre és ma jött a kéményseprő meg a postás és egyiknek sem nyitottam ajtót, mert mindig ajtót szoktam nyitni és mondom ma kivételesen elegem van, nem fogok én itt rohangálni betegen..

és apám lecseszett, hogy miért nem engedtem be a kéményseprőt, mondom egyszer az életbe nem nyitok ajtót mert szeretnék meggyógyulni és nem rohangálni ide-oda betegen és akkor is hibás vagyok, oké...

és erre mondta hogy "na gondoltam reggel, hogy elfelejtettem basszus szólni a fiamnak hogy nyisson ajtót mindenképp a kéményseprőnek.." erre én mondtam "hát és akkor én vagyok a hibás?" erre fogta magát és ideb*szta a papírt, amin az állt h másodszorra sem lehetett elérni és azt mondta intézzem el, van mobil telefonom, tessék.

most ezt mire véljem? ez komoly? mi közöm nekem ehhez? nem fogok én intézni semmit ez nem az én dolgom : /// :@

16/F

2011. máj. 5. 19:26
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
90%
és DOLGOZNI JÁRNI!
2011. máj. 5. 19:38
 12/61 anonim ***** válasza:
19%

szerintem nem olyan gáz.ha más is volt otthon, akkor miért neked kellene kinyitni az ajtót.am ha egyedül voltál, mondhatod , hogy idegeneknek nem nyitsz ajtót.#D

de különben felhívhatod a kseprűt.kérsz eegy másik időpontot.ennyi.menni fog!:)

2011. máj. 5. 19:38
 13/61 anonim ***** válasza:
17%
Nektek se legyen soha beteg a gyereketek...
2011. máj. 5. 19:40
 14/61 Darcy01 ***** válasza:
86%
Azért egy megfázást nem kell túldramatizálni 16 évesen...vicc.
2011. máj. 5. 19:42
 15/61 anonim ***** válasza:
93%

annyira nem lehet beteg, ha itt szidja az apját!!!!

KÖNYÖRGÖM! 16 éves, nem 2-3-4-5-6 ne túlozzunk már jó?

2011. máj. 5. 19:42
 16/61 anonim ***** válasza:
22%
Én anno kis hiján meghaltam egy kis "megfázás" végett,ja és szüleimnek én voltam fontos ápoltak szerettek mellettem voltak,manapság a gyerekek csak vannak otthon,mert a szülőnek minden fontosabb náluk, ezért van munkám során egyre több neveletlenebb,lelkisérültebb gyerekekkel dolgom.
2011. máj. 5. 19:45
 17/61 anonim ***** válasza:
93%
Ki az isten dolga, ha nem a tiéd? A postás nyilván a pénzt hozta, máskor ritkán csönget be. Lehet, hogy az éppen fontos lett volna a szüleidnek. A kéményseprő, meg nem ér rá mindennap, és nyilván ő se véletlenül jött. Tényleg egy tipikus elkényeztetett kis csíra vagy. Sajnálom a szüleidet.
2011. máj. 5. 19:47
 18/61 anonim ***** válasza:
92%

Ha kihányom a belem,akkoris eldöcögök az ajtóig bas.zus.Ez már nevetséges.

Egy szemernyi önállóság sincs benned?Mi lesz ha majd számlákat kell fizetned és elintézni a hivatalos ügyeid?:S

2011. máj. 5. 19:47
 19/61 anonim ***** válasza:
92%

te jó isten, nem semmi hogy tudtok túlozni, ez már tényleg nevetséges! :D:D :D

Majd lelki sérült lesz, mert rá szóltak a kis mimóza lelkére, hogy nem nyitott ajtót.

:D :D :D

Nehogy már ne lehessen egy gyerekre rászólni, mert gondolom TE AKI GYEREKEKKEL FOGLALKOZOL sosem szólsz rá a sajátodra, vagy ha még nincs, akkor ha lesz sosem fogsz rászólni. Vigyázz, nehogy lelki sérült legyen a végén...

2011. máj. 5. 19:49
 20/61 A kérdező kommentje:

fantasztikus. a maradék kedvem is elb*szódott. amúgy meg tüdőgyulladásom van, nem kicsit nem csak egy "kis megfázás" ahogyan feltételezték tévesen páran.

azt is mondtam, hogy mindig de mindig meg teszem azt amit a szüleim kérnek és mindent meg teszek, hogy eleget tegyek nekik, és azért lettem lecseszve, mert egyetlen egyszer, nem nyitottam ki azt a rohadt ajtót? :///

arról nem beszélve, hogy folyton abba a hibába esek, hogy gyakorin kérdezek.. annyira színvonalatlan komolyan mondom, hogy nem lehet normálisan válaszolni... nem tudom meg érteni. én mindig segítem az embereket és megteszek értük mindent, és csak egyszer nem nyitok ki egy ajtót és már is mindenki bánt ahogyan csak bele fér?

ez mi?:I

2011. máj. 5. 20:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!