Ez most komoly? Ez normális?
az egész héten beteg voltam, azt mondta az orvos, hogy maradjak otthon mindenképp a hétre és ma jött a kéményseprő meg a postás és egyiknek sem nyitottam ajtót, mert mindig ajtót szoktam nyitni és mondom ma kivételesen elegem van, nem fogok én itt rohangálni betegen..
és apám lecseszett, hogy miért nem engedtem be a kéményseprőt, mondom egyszer az életbe nem nyitok ajtót mert szeretnék meggyógyulni és nem rohangálni ide-oda betegen és akkor is hibás vagyok, oké...
és erre mondta hogy "na gondoltam reggel, hogy elfelejtettem basszus szólni a fiamnak hogy nyisson ajtót mindenképp a kéményseprőnek.." erre én mondtam "hát és akkor én vagyok a hibás?" erre fogta magát és ideb*szta a papírt, amin az állt h másodszorra sem lehetett elérni és azt mondta intézzem el, van mobil telefonom, tessék.
most ezt mire véljem? ez komoly? mi közöm nekem ehhez? nem fogok én intézni semmit ez nem az én dolgom : /// :@
16/F
azért, mert szerintem neked se esne jól, ha tök beteg vagy, és alig van erőd és egy jó lecseszés után kiírod a bajaidat ide és azt mondják neked hogy "te hisztis pö.cs ne legyél már ilyen töketlen, ez annyira szánalmas"
lehet hogy a nem egyetértő válasz sem esik jól, de azt is lehet kúltúrált formában előadni:
"szerintem nincs igazad, mert <indoklás> szal bocsi :/"
és akkor nem lenne semmi probléma....
20:05 te nagyon beteg vagy komolyan:D
Ki mondta, hogy az ajtóban kell állnia, vagy készenlétben állnia, hátha csönget valaki? Én pl. ha beteg vagyok, akkor lemegyek, és kinézek az ablakon ki az. Ha fontos beengedem. Ettől nem leszek betegebb, és később sem meggyógyulni
A kéményseprő meg tényleg olyan dolog, hogy nem minden héten jön, mint a póstás pl.
"de ezzel most a maradék kedvem is el lett cseszve szal a gyógyulásom is lassulni fog. ezaz magyarország így szeretlek (Y) ..."
te jjóó ég, annyira bírom ezt az oldalt, jókat lehet nevetni:D
szerintem meg inkább siralmas az egész oldal felhasználói...
vannak akik csak azért járnak ide, hogy másokkal kicsesszenek és csámcsogjanak rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!