Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyünk? (gyerek téma)

Mit tegyünk? (gyerek téma)

Figyelt kérdés

Először is a történet szereplői mind 35-40 év körüliek.

Az unokatestvéremről van szó akinek a házassága csak a külső világ szerint tökéletes,valójában egy kínszenvedés a unokatesóm részéről.

A férje mások szemében egy hihetetlenül jó parti,és jó fej ember..De nagyon uralkodó típus,és ha kell lelkileg is tud zsarolni.Igazából mi is csak azért tudunk pár dolgot,mert volt eset amikor kiesett a szerepéből a sógor.

A lényeg,hogy a sógor rühelli a gyerekeket,és többször hangoztatta,hogyha ne adj isten a felesége terhes lesz csakis abortusz lehet..Ha tudta nélkül megtartja akkor nagyobb baj lesz mint bárki gondolná..Ezt sosem titkolta.Mint írtam nem vagyunk tinédzserek és a sógornőm már lassan 40 évesen szeretne egy babát..De a férje hozzáállása miatt nem lehet. A fenyegetőzés nem alaptalan a férje részéről,mert egyszer elhagyta a férjét az unokatesóm,de amit ezért kapott..nos nem kívánom senkinek..Így visszament hozzá,mert nincs hova menekülnie..De ennek az eredménye az lett,hogy bár külső szemlélők szerit boldog házasságban élnek a falak mögött igazi harc van..

Egy kicsit úgy képzeljétek el a házasságukat mint Júlia Roberts filmjében "Egy ágyban az ellenséggel"..

Nos pár nappal ezelőtt az unokatesóm átjött egy pici kislánnyal.Sírva kérte,hogy fogadjuk be a kislányt,és "látszólag" neveljük mi..Sokkolt a hír amikor megtudtuk hogy az ő lányuk.9 hónap terhesség alatt még véletlenül sem vettem észre hogy terhes lenne.Komolyan még hízást sem vettem észre..El se tudjuk képzelni,hogy a fenébe tudta titkolni a férje előtt a terhességet.. Megtudtuk,hogy rendesen járt orvosi vizsgálatra egy magándokihoz,és a szülést is megoldotta úgy,hogy azt mondta,az anyját látogatja meg.(a sógor ki nem állja az anyósát,így még véletlenül sem kísérte volna el)

De most a kislány a másik szobában alszik..Jó kislány.De fogalmunk sincs mit tegyünk..Az unokatesóm azt mondja ha megtudja a férje,hogy van gyerek megöli őket..(ahogy mindig is hangoztatja) A terve az,hogy úgyis szomszédok és rokonok vagyunk,így a pici lehetne nálunk amíg valahogy megszabadul a férjétől..Persze ő rendszeresen átjár,és minden anyagi terhet ő vállal..

A gond csak az,hogy én nem akarok kisbabát,és nem akarom nevelni más gyerekét.A felelősség mégis rajtunk van,hiszen velünk van..A páromat is rosszul érinti,mert attól tartunk,hogy azt fogják hinni,hogy a miénk..

Most mit tegyünk? Ha elmondjuk,hogy a gyerek az övékké,lehet,hogy egy hatalmas tragédiát okozunk..

1 hetes a pici,és fogalmunk sincs mit tegyünk..Szerintetek?

38/N

2011. máj. 4. 19:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
72%

Ez nem lehetséges.

Ha valami csoda folytán mégis, akkor a gyereket nyílt örökbefogadással örökbefogadhatod. Ebben az a bibi, hogy az apa beleegyezése is kell.

2011. máj. 4. 19:35
 12/29 A kérdező kommentje:

Nos,én is szültem gyereket,így tudom mivel jár.

Lehet,hogy a történet nektek hihetetlen,de mégis megtörtént.

Írtam,hogy szomszédok vagyunk.Minden nap ott van nálunk az unokatesóm.Otthon dolgozunk mindketten így nem feltűnő,hogy egész nap nálunk van.A nemi életét már én is faggattam,de igazából normális választ nem kaptam csak egy savanyú megjegyzést,hogy nem aggódik ezen a téren,mert már jó ideje külön szobában vannak,és elég ritkán látogatja meg az ágyát az ura..Én nem faggattam tovább.A védőnő már volt itt,hiszen ez a dolga.Ő tud mindenről,és hozzánk jár.Nem dobta el a lányát csak éppen a mi lakásunkban van--Voltaképpen mi csak este vigyázzunk rá..

De kár volt kiírni,mert gondolhattam volna,hogy értelmes válasz nem nagyon fog jönni..

Na mindegy,kérünk mástól tanácsot..

2011. máj. 4. 19:36
 13/29 anonim ***** válasza:
46%

Már ott sántít, hogy azt se tudod, hogy unokatestvéred, vagy sógornőd. Me' nagyon nem mindegy, és nem szokás keverni..

Innen bukó a sztori alapból.

Ilyen hapinak senki se szül gyereket, főleg nem önszántából.

A csaj már rég lelécelt volna, és már arra se emlékeznének, mikor mondták ki a válást.

Mi az, hogy nincs hová mennie??? Őt nem fogadtátok be, akkor se, ha tudjátok, hogy a férje képes megölni???

Szép rokonság, mondhatom...

Ahogy az is sántít, hogy ezek után a gyerekét első szóra átvállaljátok. És te most felmondtál, vagy GYES-en vagy, vagy amíg dolgoztok, addig a baba egyedül van?

Hát hogyne....

2011. máj. 4. 19:38
 14/29 anonim ***** válasza:
76%
Bocsi az OFF-ért,csak annyit szeretnék,hogy igenis van olyan, hogy mások nem veszik észre,ha terhes a nő,de ,sőt még maga a nő sem aki terhes,mert nincs semmiféle jele. Van is egy bizonyos "Nem tudtam,hogy terhes vagyok" című műsor Discovery Travel and Living-en!
 15/29 anonim ***** válasza:
80%
A védőnő hivatalból jelentette volna, ha valóban ez történt, a gyereknek ugyanis az állandó lakhelyén kell lennie
 16/29 anonim ***** válasza:
62%

Pontosan!

A védőnő nem engedne meg egy ilyen csereberét, mert a gyerek nem kiskutya, hogy nálatok van, gondozzátok, de az övé... aztán majd megszabadul a férjétől.

Kés, méreg, vagy simán felgyújtja...?

Miért nem előtte szabadult meg tőle???

Minek szült tőle gyereket, ha mégsem tarthatja meg??? Ez a gyerek nem az övé, legfeljebb látogatóba járhat, semmivel sem másabb, mint a ti gyerekeitek.

Játszott volna azokkal.

Szóval ezer sebből vérzik a sztori, ezt még gyakorolni kell.

Valami jobbat...!

2011. máj. 4. 19:41
 17/29 A kérdező kommentje:

Írtam ,hogy elnézést,hogy sógornőt írtam az unokatesó helyett,Elírás volt..Nem akarja örökbe adnia lányát,csak ideiglenes megoldást keres..Van a kislánynak állandó lakcíme.Ugyanoda van bejelentve ahová az édesanyja.Csak ideiglenes megoldás..

De aki szerint sántít az miért ír ide?Nem kioktatást kértem csak tanácsot,hogy végül is mit tegyünk,mert ezt nemhogy évekig hanem hónapokig nem lehet csinálni..

2011. máj. 4. 19:46
 18/29 A kérdező kommentje:

: ma 19:41

Írom még egyszer hátha felfogod! MEGAKARJA TARTANI A LÁNYÁT csak megoldást keres..

Nem ismered az életét,így fogalmad sincs milyen pokli...Könnyű azt írni,hogy váljon el,menjen el,miért nem vetette el..

38 éves..Bűn hogy gyereket akart? Gondolod,ha olyan könnyű lenne elválni már nem tette volna meg évekkel ezelőtt.Megpróbálta..

2011. máj. 4. 19:48
 19/29 anonim ***** válasza:
74%

1. A kórházban nem kérték a házassági anyakönyvi kivonatot a gyerek anyakönyvezéséhez?

2. A sógor teljesen hülye, hogy nem tűnik fel neki, nálatok hipp-hopp megjelent egy gyerek?

3. A gyerek orvosa - aki ugye ki kellett hogy menjen a gyerekhez - kockáztatja az állását?

4. A védőnő hogy járt ki környezettanulmányra?

5. A gyerek TAJ kártyája amikor megérkezik, mit mond apukának, ki az a Sós Éva?

mese habbal.

2011. máj. 4. 19:50
 20/29 A kérdező kommentje:

Najó..Inkább ne is válaszoljatok...Kár volt ide írni..Ide csakis önző,rosszindulatúak járnak..akik fel sem fogják hogy vannak borzalmas helyzetek..

Köszönöm a sok értelmetlen kritikát..Ne kell többé írnotok.Majd megoldjuk....

2011. máj. 4. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!